• Default Alternative Text

  Loopbaan

  We zijn op zoek naar gepassioneerde mensen die ons willen helpen een revolutie op het gebied van energie te ontketenen; een revolutie waarin wij pleiten voor duurzaamheid, efficiëntie en veilige, betaalbare stroom voor iedereen.

  Bekijk de video

  Wil je de wereld veranderen met betaalbare, duurzame stroom? Dan zijn wij op zoek naar jou!

  Als je je professionele talenten graag verder ontwikkelt, ben je bij ons aan het juiste adres. Schneider Electric waardeert datgene wat jou uniek maakt. Niet alleen je vaardigheden, maar vooral ook je persoonlijkheid is voor ons van grote waarde. We zijn een dynamisch, internationaal bedrijf dat op zoek is naar gepassioneerde mensen die ons willen helpen om op het gebied van energie een revolutie te ontketenen die leidt tot duurzame, efficiënte, veilige en betaalbare stroom voor iedereen.
  • De kracht van Schneider Electric schuilt in de kracht van onze medewerkers Bij ons moet werken in de eerste plaats leuk zijn. Meer informatie
  • Wat wij doen Onze technologieën zorgen ervoor dat 'Life is On' altijd en overal geldt voor iedereen. Meer informatie
  • Meet our people Julie Glad, Master Tech — Production Support, France

   So you think a master welder can't spark her own adventures?

  • Meet our people Fadi Halawi, Project Manager, Dubai, United Arab Emirates

   So you think a hard-lined project manager can't bend these strings?

  • Meet our people Andrew Xu, Software Business Director, China

   So you think a software salesman can’t land a hard-hitting cross?

  • Meet our people Melanie Schleeweis-Connor, EcoBuilding Strategic Marketing, USA

   So you think a strategic marketer can’t beat your core strength?

   Wie zijn wij?

   Schneider Electric is dé wereldwijde specialist op het gebied van energiemanagement en -automatisering. Voor boekjaar 2015 hadden wij een omzet van zo'n € 27 miljard en in ruim 100 landen zijn meer dan 160.000 medewerkers onze klanten van dienst. Zij helpen hen energie en processen op veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame wijze te beheren. Van de eenvoudigste schakelaars tot complexe operationele systemen: met onze technologie, software en services kunnen onze klanten hun activiteiten beter beheren en automatiseren. Met onze verbonden technologieën veranderen we industrieën, transformeren we steden en verrijken we levens. Dat is wat we bij Schneider Electric bedoelen met 'Life Is On'.
   • Laatste nieuws Innovatie op elk niveau

    Jean-Pascal Tricoire, CEO van Schneider Electric, introduceerde innovatie op elk niveau bij Schneider: hij veranderde de norm voor stroom en automatisering om een nieuwe, decentrale wereld mogelijk te maken waarin energie elektrischer en digitaler is, en daarmee minder afhankelijk van kolen. Zo zorgde hij dat 'Life is On' altijd en overal geldt voor iedereen.

    Meer informatie
   • Laatste nieuws Ga voor groen in de stad 2016

    Studenten van over de hele wereld dragen ideeën aan als oplossing voor reële uitdagingen

    Meer informatie
    Default Alternative Text