• Two men standing in a row of data centers, data center management, IT business.

  Datacenter: In de Cloud en at the Edge

  We willen innovatie brengen en "Life Is On" waarborgen. Daarom nemen we de uitdagingen en opportuniteiten aan van een nieuw hybride computing ecosysteem en willen we beantwoorden aan de behoeften van onze geconnecteerde digitale wereld.

Datacenters: In de Cloud en at the Edge

In de geconnecteerde wereld van vandaag is een bescherming van kritieke informatie en gegevens meer dan ooit belangrijk. Uw datacenter moet betrouwbaar, efficiënt en schaalbaar zijn en uw gegevens moeten natuurlijk beveiligd zijn. U moet uw volledige fysieke infrastructuur kunnen monitoren en sturen om uw bedrijfsprestaties te kunnen verbeteren. Dit is allemaal mogelijk door innovatie op elk niveau in datacenters via geconnecteerde producten, edge control en applicaties, analytics en services.
 • Datacenters In de Cloud en at the Edge

  Vooraanstaande IT deskundigen bespreken de meest recente trends, uitdagingen en opportuniteiten op de datacentermarkt.

 • Data Centers Resiliency at the edge

  Use of cloud computing by enterprise companies is growing rapidly. Understand what level of IT IT physical infrastructure redundancy you now need.

  De drivers en voordelen van edge computing

  Om deze behoeften vandaag en morgen te ondersteunen, om de drivers van edge computing te begrijpen en om de verschillende beschikbare types van edge computing te onderzoeken.
  Meer weten
  • Texte alternatif par défaut
   Datacenters en netwerken Ontdek fysieke infrastructuuroplossingen voor het hele datacenter en zijn volledige levenscyclus. > Ontdek een oplossing
  • Default Alternative Text
   Kritieke vermogens- en koelingsdiensten Krijg de deskundigheid, de services en de support die u nodig hebt voor uw gebouw, bedrijf, vermogens- of datacenterinfrastructuur. > Ontdek ons smart aanbod