• Aerial view of a smart city at night, smart buildings.

  Een nieuwe energiewereld

  Nieuwe megatrends in de wereld van de energie zorgen voor een fundamentele verandering van de energiesystemen over de hele wereld. Zie hoe Schneider Electric deze trends omarmt om een nieuwe wereld van energie te creëren met innovatieve, verbonden technologieën.

  Bekijk het verhaal
 • Default Alternative Text

  Digitale transformatie voor nutsvoorzieningen

  Digitale grid werking voor geoptimaliseerde efficiëntie en gemaximaliseerde assets

  Meer info
 • Default Alternative Text
  Zorgen voor de elektrische stroomtoevoer in een van de ruwste omgevingen ter wereld

  Geconfronteerd met de storm

  Hoe SA Power Networks (SAPN) en ADMS ervoor zorgen dat 1,5 miljoen gezinnen in het door weer en stormen geteisterde zuiden van Australië stroom blijven krijgen.

  EcoStruxure™ Grid

  Van naadloze, plaatselijke productie en integratie aan de grid edge tot het vormen van een brug tussen vraag en aanbod, vermeerdert EcoStruxure™ Grid de efficiëntie van uw grid voor duurzame netwerken.
  Texte alternatif par défaut
  • Bouw van de nieuwe energiewereld

   In een nieuwe energiewereld op basis van decarbonisatie, decentralisatie en digitaliseringstrends, moeten nutsbedrijven innoveren en evolueren.

  • Het hoofd bieden aan verandering

   Distributiebedrijven worden geconfronteerd met diverse uitdagingen, van een toevloed van DERs tot onzekerheid in verband met de regelgeving en een markt met een grotere complexiteit. Ontdek welke evoluties aanleiding geven tot de grootste veranderingen en hoe nutsbedrijven het hoofd kunnen bieden aan deze veranderingen.

   Meer info
   Default Alternative Text
   • Texte alternatif par défaut
    Power & Grid systemen U kunt de beschikbare tijd en de efficiëntie van uw systemen maximaliseren met onze innovatieve oplossingen voor power management. Ontdek hoe
   • Texte alternatif par défaut
    Elektrische nutsvoorzieningen Een moderne nutsvoorziening is een smart nutsvoorziening. Pak evoluerende uitdagingen aan en beantwoord aan de behoeften van uw klanten, vandaag en morgen, met onze innovatieve oplossingen voor nutsvoorzieningen. Meer info
   • Texte alternatif par défaut
    Microgrids Microgrids zorgen voor gedecentraliseerde energiesystemen die groen, betrouwbaar, veerkrachtig en efficiënt zijn. Meer info
   • Texte alternatif par défaut
    Smart Cities De toekomst ligt open voor smart en geconnecteerde steden. Onze oplossingen voor energie- en infrastructuurbeheer helpen stadscentra om vandaag smarter en groener te worden. Meer info

   Hoe een smart nutsbedrijf worden

   Werken met efficiënte smart grids, structuren van deze generatie decarboniseren en nieuwe energiediensten aanbieden aan de klanten.
   Meer info