• Aerial view of a smart city at night, smart buildings.

  Een nieuwe energiewereld

  Nieuwe megatrends in de wereld van de energie zorgen voor een fundamentele verandering van de energiesystemen over de hele wereld. Zie hoe Schneider Electric deze trends omarmt om een nieuwe wereld van energie te creëren met innovatieve, verbonden technologieën.

  Bekijk het verhaal
 • Default Alternative Text
  Zorgen voor de elektrische stroomtoevoer in een van de ruwste omgevingen ter wereld

  Geconfronteerd met de storm

  Hoe SA Power Networks (SAPN) en ADMS ervoor zorgen dat 1,5 miljoen gezinnen in het door weer en stormen geteisterde zuiden van Australië stroom blijven krijgen.

  De nieuwe wereld van de energie in 3D+E

  Innovatieve netten, opwekking van hernieuwbare energie en machtige consumenten bepalen onze visie op een koolstofvrije, gedecentraliseerde en gedigitaliseerde wereld. Dankzij onze innovatieve oplossingen kunnen de spelers van de energiewereld een digitale reis aanvatten om efficiënte en duurzame netwerken te creëren, om lokale productie te ontwikkelen en om waarde te creëren die verder gaat dan de teller. Dit is allemaal mogelijk door innovatie op alle niveaus in het netwerk via geconnecteerde producten, edge controle en applicaties, analytics en services.
  • De nieuwe wereld van de energie in 3D+E Hoogtepunten van de Innovation Summit

   Innovatieve netten, opwekking van hernieuwbare energie en machtige consumenten creëren reële kansen voor onze visie op een koolstofvrije, gedecentraliseerde en gedigitaliseerde wereld.

   Standaard alternatieve tekst

   Vandaag moeten nutsbedrijven smart nutsbedrijven worden. De succesbedrijven zullen werken met efficiënte smart netten, zullen hun portfolio voor energieopwekking koolstofvrij moeten maken en zullen nieuwe services voor energieconsumenten moeten kunnen leveren.

   Ontdek in ons "Energie voor een wereld die altijd ingeschakeld is" ebook, hoe de deskundigen van Schneider Electric dit verhaal vertellen
   • Elektrische nutsvoorzieningen

    Een modern elektriciteitsbedrijf is een slim elektriciteitsbedrijf. Overwin veranderende uitdagingen en voldoe aan de noden van uw klanten, vandaag en in de toekomst, met onze innoverende oplossingen voor nutsbedrijven.

    Default Alternative Text