• Default Alternative Text

  Omschakeling van de industrie door automatisering

  De wereldwijde energievraag blijft stijgen. Dit legt veel druk op de industrie die efficiënter moet werken via digitalisering. Ontdek hoe Schneider Electric™ de ondernemingen helpt om alle mogelijkheden van het internet der dingen in te schakelen om de productiviteit en de controle te verbeteren en om een toegevoegde waarde te creëren.

  Lees ons verhaal

Intuïtieve industrieën

Er is nog nooit een meer spannende tijd geweest in industriële automatisering, met het Industrial Internet of Things (IIoT) dat ongekende mogelijkheden biedt. 

Schneider Electric staat in de voorhoede van deze technologiegolf met onze cutting-edge oplossingen die een meerwaarde kunnen leveren om uw bedrijf te verbeteren. Innovatie op elk niveau is onze belofte aan u en dit door middel van EcoStruxure™, onze IoT-enabled, open en interoperabele systeemarchitectuur en platform voor installaties en machines.
 • Intuïtieve industrieën

  Resoluut vernieuwende technologieën zullen industriële fabrieken ombouwen tot intergeconnecteerde smart centra van efficiëntie, productiviteit en veiligheid. Ontdek de toekomst van de industriële automatisering.

  Meer weten
  • Een kopje koffie, toegevoegde werkelijkheid en echte liefde...

   Er gebeurt zeer veel tussen de werkvloer en de bovenverdieping. U kunt meer verwachten als operationele en informatietechnologie op elk niveau gecombineerd worden met innovatie.

   Een nieuwe kijk op systemen voor industriële automatisering

   Ontdek de nieuwe topologieën voor industriële automatiseringssystemen via het industriële internet der dingen.
   Nu downloaden