• Default Alternative Text

  Wij brengen u innovatie.

  En we doen dit op alle niveaus, door middel van EcoStruxure™. Ontdek hoe Schneider Electric zich positioneert als leider in de nieuwe wereld van energie met haar geconnecteerde producten, de controle van de periferie en de toepassingen ervan, haar analyses en diensten.

  Bekijk nu
 • Default Alternative Text

  Getuigennissen van klanten

  Ontdek de succesgetuigenis van onze klanten als onderdeel van hun partnership met Schneider Electric dankzij « Life Is On ».

  Bekijk de video
  Texte alternatif par défaut
  Texte alternatif par défaut

  Ontdek EcoStruxure™

  Een enkel IoT-systeem waarmee u concurrentieel kunt blijven in de digitale wereld van vandaag. EcoStruxure verandert de regels van het spel. Ontdek vandaag de meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor uw onderneming. Nu downloaden
  Texte alternatif par défaut
  Schneider Electric heeft aan meer dan 2.500 commerciële beleidsbepalers over de hele wereld vragen gesteld over hun visie op succes, de toekomst van het IoT en hoe onmiddellijk voordeel te halen uit het IoT.  • De nieuwe energie-wereld Een meer elektrische wereld


   In 2040 zal de vraag naar energie 2X de huidige overschrijden.

   Meer weten
   Default Alternative Text
  • Efficiënte & geconnecteerde gebouwen

   Er is meer vraag dan ooit naar innovatie in gebouwen. Schneider Electric gebruikt disruptieve technologieën om het gebouw van morgen te creëren.

   Het verhaal bekijken
   Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
  • Transformatie van de industrie door automatisering

   Schneider Electric helpt ondernemingen om voluit gebruik te maken van de mogelijkheden van het Industrial Internet of Things om de productiviteit te verbeteren en om een goed omschreven meerwaarde te creëren.

   Het verhaal bekijken
   Default Alternative Text
  • Creëren van een nieuw energieparadigma

   De manier waarop we energie produceren en verbruiken is grondig veranderd. Ontdek in deze interactieve gids hoe Schneider Electric nieuwe technologieën inzet om de elektriciteitsdistributie te herdefiniëren.

   Een nieuw tijdperk van IoT ontdekken
   Default Alternative Text

   Creëer nieuwe opportuniteiten met Active Energy Management

   Verminder het energieverbruik en de ecologische impact om realtime- en langetermijnbesparingen te realiseren en om een concurrentievoordeel te halen op de markt.
   Het e-book downloaden

   EcoStruxure™ Success Stories

   • Default Alternative Text Internap
   • Texte alternatif par défaut Shedd Aquarium

   • Texte alternatif par défaut SA Power Networks
   • Texte alternatif par défaut Siasun

   • Texte alternatif par défaut Geneva Airport