• Default Alternative Text

  Door alle kalmte en chaos heen, de kracht om te voorspellen

  Veiligheid, betrouwbaarheid, comfort en een betere financiële gezondheid van uw ziekenhuis, van de spoeddienst tot het directiekantoor. Doe meer met EcoStruxure™ Innovation op alle niveaus.

  Bekijk de video
 • Default Alternative Text

  Een kopje koffie, toegevoegde werkelijkheid en echte liefde...

  Er gebeurt zeer veel tussen de werkvloer en de bovenverdieping. U kunt meer verwachten als operationele en informatietechnologie sterker dan ooit gecombineerd worden. Dit kan allemaal met EcoStruxure™ Innovation op alle niveaus.

  Bekijk de video

  EcoStruxure: Innovatie op elk niveau

  Met innovatie op elk niveau herdefiniëren we de termen vermogen en automatisering bij het creëren van een nieuwe energiewereld.
  Schneider Electric maakt het mogelijk om IoT-enabled oplossingen naadloos te koppelen, om gegevens in realtime te verzamelen, te analyseren en te gebruiken om te reageren, en om een betere beveiliging, efficiëntie en duurzaamheid te bieden.
  Dit is innovatie op alle niveaus via geconnecteerde producten, edge controle en applicaties, analytics en services.
  Welkom bij de nieuwe generatie van actief energiebeheer en automatiseringsarchitectuur: EcoStruxureTM.
  Texte alternatif par défaut
  Schneider Electric heeft aan meer dan 2.500 commerciële beleidsbepalers over de hele wereld vragen gesteld over hun visie op succes, de toekomst van het IoT en hoe onmiddellijk voordeel te halen uit het IoT.  • De nieuwe energie-wereld Een meer elektrische wereld


   In 2040 zal de vraag naar energie 2X de huidige overschrijden.

   Meer weten
   Default Alternative Text
   Texte alternatif par défaut

   Ontdek EcoStruxure™

   EcoStruxure™ verandert de manier van beheren van het internet der dingen. Ontdek hoe u optimaal deze nieuwe digitale wereld kunt benutten voor de veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van uw bedrijf.

   Download nu (de brochure in het Engels)