• Default Alternative Text

  Creëren van een nieuw energieparadigma

  De manier waarop we energie produceren en verbruiken is fundamenteel veranderd. Leer hoe Schneider Electric™ gebruik maakt van nieuwe technologieën om energiedistributie opnieuw te definiëren door middel van deze interactieve gids.

  Ontdek een nieuw tijdperk van internet der dingen
 • Default Alternative Text

  Bent u klaar?

  Nu wel. Met de nieuwe geconnecteerde Masterpact MTZ vermogenschakelaar bent u klaar voor de toekomst.

  Bekijk de video Meer weten

  Nieuwe definitie van vermogensdistributie

  De wereld wordt elektrischer, gedigitaliseerder, koolstofvrijer en gedecentraliseerder. Onze gedigitaliseerde LS en MS producten zijn gebaseerd op innovatie op elk niveau en bieden sterkere connectiviteit, realtimewerking en smart analytics. Ze waarborgen een betere bescherming en veiligheid. Ze helpen u bovendien om de betrouwbaarheid en de prestaties te verbeteren en om de toekomst van vermogensdistributie perfect voor te bereiden.
  • Nieuwe definitie van vermogensdistributie Life Is On

   Ontdek nieuwe mogelijkheden om Life Is On altijd, overal en voor iedereen beschikbaar te houden dankzij een innovatie in vermogensdistributie.

   • Voor specificeerders en systeemontwerpers Verbeter de projectefficiëntie en voer uw taken tijdig uit zonder risico's te nemen. Met Schneider Electric kunt u systeemontwerpen leveren die innovatief zijn, die de normen naleven en die klaar zijn voor de toekomst van de vermogensdistributie.
   • Voor bordenbouwers Haal probleemloos de doorlooptijd en de gevraagde kwaliteit in uw projecten en bespaar kosten van het ontwerp tot de inbedrijfstelling. Onze oplossingen helpen u om volledige MS/LS oplossingen te leveren die klaar zijn voor een meer geconnecteerde en efficiënte wereld.
   • Voor commerciële facility managers Verhoog de efficiëntie van het gebouw en reageer sneller op dringende behoeften. Onze oplossingen zijn gedigitaliseerd, geconnecteerd en efficiënt, en bieden u vandaag al voordelen met apparatuur die ook klaar is voor de uitdagingen van morgen.
   • Voor kritieke facility managers Verbeter de veiligheid van de patiënten zonder verlies van beschikbaarheid en voorzienbaar onderhoud. Onze systemen voor vermogensdistributie zijn schaalbaar en groeien samen met u naar een efficiëntere en geconnecteerde toekomst.

   De impact van vermogensbeheer op de prestaties van een gebouw en op de energiekosten

   Het energiegebruik is een van de grootste probleempunten bij het beheer van facilities en gebouwen blijken de grootste energieverbruikers te zijn. Toch besteden de meeste eigenaars en exploitanten van gebouwen geen aandacht aan vermogensmeting en -beheer.
   Meer weten
   • Default Alternative Text
    Middenspanningsdistributie en netautomatisering  Van schakelapparatuur en transformatoren voor middenspanning tot energieautomatisering... Ontdek oplossingen voor nutsbedrijven, olie- en gasindustrie, mijnbouw, datacenters en kritieke gebouwen, die beantwoorden aan alle vermogensdistributiebehoeften voor energiebeheer. > Meer weten
   • Homme d’affaires travaillant sur son ordinateur, logiciel de gestion de l’énergie, analyse de mégadonnées.
    Oplossingen en systemen met laagspanning We bieden een volledig gamma aan van veilige en betrouwbare oplossingen voor laagspanningstoepassingen, van vermogenschakelaars en bussystemen tot behuizingen, paneelborden en verdeelkasten. > Nu ontdekken
   • Gewoon een facility manager?

    Wij willen het verschil maken. Ontdek hoe een facility manager en een sympathieke lama een team vormen om de droom van een klein meisje waar te maken.