• Opleidingen

Inleiding

Het CAMPUS Opleidingscentrum heeft doorheen de jaren een ervaring en kennis opgedaan dat erkend is in de domeinen van elektrische distributie en in het voeren van industriële processen of automatismen. 
Onze opleiders worden zeer geapprecieerd voor hun pedagogische competenties en hun ervaring in industriële omgevingen. 
We bieden u, in België, een aangepaste opleiding dat aan uw behoeften beantwoordt en dat ontstaan is uit de ervaring van het leiden van industriële projecten. 
We beschikken over een netwerk van Technische Scholen die erkend zijn voor hun pedagogische competenties en van een opleidingscentrum te Ukkel met didactisch materiaal. 

We zijn bezorgd om expertise, pedagogie en kwaliteit te brengen aan onze klanten. U kan ons eveneens uw eventuele vragen doormailen op volgend adres : be-campus@schneider-electric.com 
Het CAMPUS Opleidingscentrum

Planning

Hier vindt u de verschillende opleidingen die wij u voorstellen, ofwel via een netwerk van Technische Scholen, ofwel in ons Opleidingscentrum te Ukkel, ofwel op site.
De inschrijvingen voor de opleidingen worden afgesloten 7 dagen voor het begin van de cursus.
Gelieve nota te nemen dat de inschrijving pas geldig is na ontvangst van een officiële bestelbon.
Wij proberen België te bestrijken in samenwerking met enkele externe opleidingscentra en netwerken van opleidingsorganisatie KLM (Diepenbeek) en VION (Gent).

Bovenop de opleidingen open voor professionelen, kunnen we opleidingen "op maat" organiseren in sommige domeinen.

Ons aanbod is voornamelijk bestemd voor geëxperimenteerde professionelen die hun actuele technische kennis wensen te verbeteren, maar ook voor de personen die hun professionele carrière beginnen.

U kan ons eveneens uw eventuele vragen doormailen op volgend adres :
be-campus@schneider-electric.com

Het CAMPUS Opleidingscentrum