• Default Alternative Text

  Resource Advisor

  • Resource Advisor helpt wereldwijde leverancier van automobielonderdelen om kosten te besparen en de uitstoot van broeikasgassen te beperken

   Omdat de automobiel- en bouwproductenindustrie onder druk staan om de transparantie van hun aanvoerketens te verbeteren, vragen fabrikanten steeds meer dat hun leveranciers duurzaamheidsinitiatieven bekendmaken en verschillende vragenlijsten en scorekaarten invullen. Bijgevolg zijn leveranciers niet alleen op zoek naar manieren om deze rapportageprocessen te stroomlijnen, maar ook om informatie te delen over activiteiten heen en om de kosten algemeen te verlagen.

   Meer weten
   Data Centers
  • Blackstone koos voor Resource Advisor als duurzaamheidsdashboard

   "De markt telt talloze trackingoplossingen gericht op koolstofuitstoot, energie, kosten, enz. Resource Advisor koppelt voorspellende modules voor energiekosten aan projectprioritering, portfoliobrede diagnostiek en rapportage. Daarom koos Blackstone voor Resource Advisor als duurzaamheidsdashboard. De combinatie van portfoliogerichte diagnostiek en projectmanagement is perfect voor het organiseren en prioriteren van zowel ongelijksoortige als onderling verbonden elementen van een effectief duurzaamheidsprogramma."

   Don Anderson | Chief Sustainability Officer | Blackstone Group

   Meer weten
   Default Alternative Text