• Default Alternative Text

  StruxureWare voor gezondheidszorg

  Physicians rushing patient down corridor

  Uitdagingen

  • Financiële uitdagingen en ziekenhuisefficiëntie beheren Veiligheid en tevredenheid van patiënten verzekeren. De complexiteit van het gebouw, de werking en het onderhoud van ziekenhuizen beheren. De veiligheid van het ziekenhuis verhogen. Voldoen aan voorschriften en normen.
  • Oplossingen

   StruxureWare voor gezondheidszorg biedt een aanpasbare maar eenvormige gebruikerservaring op een schaalbaar platform en verstrekt de juiste informatie altijd en overal aan de juiste persoon zodat een weloverwogen besluitvorming mogelijk is.

  • Waardebelofte

   Tegen 2050 zal het aandeel van de senioren onder de wereldbevolking verdubbelen. Ziekenhuizen hebben het nu reeds moeilijk om de nodige resources voor de patiëntenzorg te vinden. Hoe zullen deze voorzieningen het hoofd bieden aan de stijgende vraag? StruxureWare for Healthcare is de remedie.

  • Differentiatie

   StruxureWare for Healthcare is een combinatie van een unieke set van toepassingen die gezondheidszorginstellingen zicht op en toegang tot kritieke gegevens bieden. Dit maximaliseert de efficiëntie en de bedrijfsprestaties van de spoeddienst tot het directiekantoor.

  Standaard alternatieve tekst

  Toepassingen

  Alleen Schneider Electric biedt best-in-class software en hardware gecombineerd met ongeëvenaarde ondersteuning en services. Dit verbetert de bedrijfsprestaties en vergroot de energiebesparing in uw gezondheidszorgorganisatie. Open standaards verzekeren de interoperabiliteit; schaalbare oplossingen bevorderen de flexibiliteit; real-time toegang tot de infrastructuurgegevens van de gezondheidszorginstelling verbetert de besluitvorming en de resultaten. Realiseer een uitzonderlijk niveau van zichtbaarheid en controle en beheer uw gezondheidszorginstelling zoals nooit tevoren.

  Voordelen

  • Twee mannen kijkend naar een röntgenopname en een overzicht van het energieverbruik van het ziekenhuis, duurzaamheidsrapportage, software voor energiebeheer, oplossingen voor de gezondheidszorg.

   Verminderen van energiegerelateerde kosten.

  • Technicus controleert elektrische machine en neemt notities, opwekking van elektriciteit, elektrische energie, gegevensbeheer.

   Garanderen van betrouwbare energie en een degelijke zorgomgeving.

  • Jonge student verpleegkunde of stagiair in ziekenhuisgang

   Altijd en overal verschaffen van de juiste informatie aan de juiste persoon.

  • Groep medewerkers bekijkt beelden van het beveiligingssysteem op meerdere computerschermen, cyberveiligheid, duurzaamheidsrapportage.

   Zorgen voor de totale veiligheid van het ziekenhuis.

  • Businessteam

   Voldoen aan doelstellingen inzake regelgeving, energie en duurzaamheid.