• Tarief

Inleiding

SIS-TARIF
SISTarief
Klik hier om uw update februari 2017 te downloaden
De SIStarief en de consultatie software is voorbehouden voor vakmensen.
Met de SIStarief kunt u :
                - Een produkt opzoeken en de voornaamste karakteristieken raadplegen
                - Uw produktoffertes opmaken en beheren
                - Uw produktbestellingen opmaken en beheren
                - De tarief exporteren, links openen en de tools ontdekken
De gebruiksaanwijzing om de update op uw computer te installeren is bijgevoegd.

Tarief - Update SIS-Tarief

SIStarief februari 2017

Update februari 2017
    - Sluit de SIStarief toepassing
    - Klik op sistarif-setup-22.0.0.exe (14,7 Mo)
    - Bewaar het bestand in de gewenste folder en klik op SAVE
    - Ga naar de folder waarin je het bestand hebt bewaard en start het programma sistarif-setup-22.0.0.exe
    - Volg de instructie op het scherm
    - Start SIStarief
      Wanneer men het u vraagt, klik dan op het passwoord dat u hebt gekregen
    - VASTSTELLING
      Het samen gebruiken van bepaalde softwares kan instabiliteit creëren op een PC...

Wij hebben aldus vastgesteld dat voor bepaalde versies van Windows die Internet Explorer 6.0 of hoger gebruiken de installatie SIStarief v22.0.0, door het bijwerken van SIStarief v21.0.0 en/of de herinstallatie van SIStarief v21.0.0, tot het volgende kan leiden :
Er kan een witte bladzijde verschijnen wanneer u een website tracht te openen met Internet Explorer 6.0 of hoger, in plaats van de website...

OPLOSSING
    - Ga naar "Starten" -> "Uitvoeren" ("Start" -> "Run")
    - Typ het volgende : regsvr32 urlmon.dll
    - Klik op "OK"

Het probleem zou moeten opgelost zijn...

Voor alle vragen in verband met de installatie van deze toepassing kan u onze klantendienst contacteren op 02/373.75.02 tijdens de kantooruren of per e-mail

Download tarief

U kan hier onze tarieven downloaden in Excel formaat en de referentieprijzen voor samengestelde laagspanningsapparatuur en het aanbod logistieke dienstverlening Schneider Electric in PDF-formaat.

Schneider Electric tarief vanaf 1 februari 2017
PDF
Excel
Tarief Schneider Electric - Residentieel

Excel
Referentieprijzen voor samengestelde laagspanningsapparatuur
PDF

Aanbod logistieke dienstverlening Schneider Electric
PDF