Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  10/01/2012

  Schneider Electric stelt EVlink-oplossingen voor om elektrische auto’s op te laden op het 90ste Auto- en Motosalon in Brussel

  Brussel, 10 januari 2012 – Schneider Electric, wereldleider in energiebeheer, neemt deel aan het 90ste Auto- en Motosalon dat plaatsvindt in Brussels Expo van 12 tot 22 januari 2012. Schneider Electric zal op zijn stand, die zich in de zone Cleaner Mobility bevindt, het volledig gamma van zijn EVlink-oplossingen voorstellen om het wegennet met oplaadinfrastructuur voor elektrische auto’s te voorzien. 

   

  De oplaadinfrastructuur is van strategisch belang voor het succes van de elektrische auto! Ze moet aan toekomstige gebruikers een optimale toegang bieden tot energie, op elke plaats en op elk moment. 

   

  Schneider Electric staat in Hal 7 van Brussels Expo en presenteert op zijn stand (nr 16) zijn visie en oplaadoplossingen voor de elektrische auto. Schneider Electric biedt een performant en veilig antwoord op de verschillende verwachtingen

  • normale, versnelde of snelle oplaadtijd.
  • meervoudige toegang tot oplaadpalen: thuis, bedrijf, parking, winkelcentrum, langs de weg…
  •  totale veiligheid voor de gebruiker en zijn voertuig.
  • optimaal uitgekozen moment voor het opladen, wanneer de energie minder duur en hernieuwbaar is om tegelijk uw factuur en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. 

   

  De EVlink-oplaadpalen van Schneider Electric zijn standaard uitgerust met intelligent energiebeheer. Ze zijn in staat om het oplaadvermogen aan te passen in functie van de behoeften van de aangesloten auto en van het beschikbare vermogen op het elektriciteitsnet om het nodige energieverbruik te optimaliseren. 

   

  Schneider Electric wil een vooraanstaande rol spelen in de verspreiding van de elektrische auto. Alle bedrijven binnen de Groep worden aangespoord om oplaadoplossingen voor elektrische auto’s voor te stellen die eenvoudig, veilig en beschikbaar zijn, goede prestaties leveren en het milieu respecteren.

   

   

  Voor advies of om meer te weten te komen over de beschikbare oplossingen om een elektrische auto op te laden:

  • ontmoet de Schneider Electric experts op het 90ste Auto- en Motosalon van Brussel (Stand 16, Hal 7)
  • bezoek onze website: www.schneider-electric.be (Producten & Diensten > Elektrische Distributie > EVlink oplaadoplossingen voor elektrische voertuigen)

   

  Over Schneider Electric
  Als specialist in energiebeheer aanwezig in meer dan 100 laden, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen voor verschillende marktsegmenten. de Groep heeft een positie als wereldleider op het gebied van regie en infrastructuur, industrie en machineconstructeurs, niet-residentiële gebouwen, gegevenscentra en -netwerken en particuliere woningen. Meer dan 100.000 medewerkers worden gemobiliseerd om energie veilig, betrouwbaar, productief en schoon te maken. In 2010 hebben ze samen een omzet van 20 miljard euro behaald. Bovendien engageren ze zich ten opzichte van personen en organisaties, om hen te helpen hun energie zo goed mogelijk te verbruiken

  Contactpersoon pers
  Schneider Electric
  Yves Roy
  Contactpersoon pers
  PRP
  François Gehot
  Phone: +32 (0)495 59 75 17
  yves.roy@schneider-electric.com 
  Phone: +32 (0)475 85 91 16
  fgehot@prp.eu