Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  19/11/2013

  Hoe behaalt u succes met energie-efficiëntie?

  Word partner met een leider

  Schneider Electric neemt nog steeds een speerpuntpositie in op het gebied van innovatief energiebeheer

  Wat hebben een evenementenorganisatie, een retailketen en een 100 jaar oude onderneming die industriële regelaars produceert met elkaar gemeen? Ze hebben allemaal geprofiteerd van de expertise en StruxureWare-oplossingen van Schneider Electric en hebben daarmee een concurrentievoordeel behaald. De specifieke resultaten voor deze klanten zijn:

  • Meer dan 100% ROI voor een evenementenorganisatie, dankzij het stroomlijnen van de dataverzameling en energierapportage.
  • Aanzienlijke besparingen voor een retailketen: € 60.000 in slechts drie winkels.
  • 100% zichtbaarheid en controleerbaarheid van de duurzaamheidsgegevens in 300 vestigingen in meer dan 80 landen voor een bedrijf dat industriële regelaars produceert.

  Is uw organisatie op weg naar energie-efficiëntie? Als u niet in staat bent de energie- en andere resourcedata van uw onderneming te verzamelen, te analyseren en voor beslissingen te gebruiken, dan hebt u de hulp nodig van een echte energiebeheerexpert zoals Schneider Electric.

  Ontdek waarom de onafhankelijke analistenfirma Verdantix het volgende heeft gezegd: "Schneider Electric is de beste onderneming om bedrijven te helpen bij de identificatie van inefficiënties, het vaststellen van de juiste targets en het monitoren van de performance." http://www.schneider-electric.com voor meer informatie.