Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  20/11/2013

  Een intelligente aanpak voor het bouwen van 'Smart Cities'

  De geïntegreerde energiebeheeroplossingen van Schneider Electric kunnen de prestaties van stedelijke infrastructuren optimaliseren

  Binnen de komende 40 jaar zal 70% van de wereldbevolking in steden wonen. Hoe kunnen we er vandaag voor zorgen dat er intelligentere steden worden gebouwd? Het traject naar efficiëntere, duurzame en leefbare steden begint met geïntegreerde technologie en een intelligente aanpak waaraan de hele stedelijke maatschappij kan bijdragen. 

  Schneider Electric is de wereldwijde leider op het gebied van energie-efficiëntie.

  Het bouwen van intelligentere steden is onze kernactiviteit. Met hulp van onze deskundigen op het gebied van energie-efficiëntie en onze methodologie op basis van 5 stappen, kunt u sneller dan u ooit voor mogelijk had gehouden een 'smart city' bouwen. Schneider Electric biedt de geïntegreerde technologische oplossingen voor stedelijke infrastructuren waarmee het volgende mogelijk is:

  • energiebesparingen van 30%,
  • 15% minder waterverlies,
  • 20% minder reistijd en verkeersvertraging.

  Bovendien zorgen onze oplossingen voor allerlei sociale en economische voordelen, waardoor steden op intelligente wijze en op lange termijn diensten aan hun bewoners kunnen leveren. Lees meer over onze aanpak voor Smart Cities en de geïntegreerde oplossingen voor energiebeheerinfrastructuur. Ga naar www.schneider-electric.com/smartcities.