Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  21/11/2013

  Kan energie-efficiëntie uw productieproces verbeteren?

  JA! En het is eenvoudiger dan ooit, dankzij de deskundige begeleiding en oplossingen van Schneider ElectricTM.

  De energiebeheeroplossingen van Schneider Electric helpen farmaceutische producenten met lagere energierekeningen, een groter concurrentievermogen en een betere duurzaamheid. Het Health and Medical Research Institute in Zuid-Australië is nu bijvoorbeeld bezig met de bouw van een innovatieve en intelligente researchvoorziening met hulp van de deskundigheid en geavanceerde energiebeheeroplossingen van Schneider ElectricTM.

  Voor een actief energiebeheermodel moeten de juiste gegevens verzameld worden. Maar daar houdt het niet mee op. Farmaceutische producenten die hun energie-efficiëntie willen optimaliseren, moeten dit doen op basis van een alomvattende aanpak. De energiebeheer-levenscyclus van Schneider Electric bestaat uit 4 stappen. Hiermee kunnen organisaties:

  • het energieverbruik controleren en meten,
  • voor een goede basis zorgen,
  • het energieverbruik optimaliseren door middel van automatisering en regeling,
  • en hun energieverbruik controleren, handhaven en verbeteren.

  Zonder een effectief actieplan wordt de handhaving van de bedrijfsprestatie en verbetering van de rentabiliteit op de steeds strikter geregelde energiemarkten alleen maar moeilijker, gezien de sterke concurrentie in de farmaceutische sector.

  Ontdek hoe de oplossingen van Schneider ElectricTM u kunnen helpen met de optimale inzet van uw energie. Ga naar www.schneider-electric.com