Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  22/11/2013

  Nieuwe en volledig geïntegreerde oplossingen voor videosurveillance

  Wij hebben ruim 250 partnerbedrijven die u een ongeëvenaarde compatibiliteit bieden - en dit aantal neemt voortdurend toe.

  De geïntegreerde oplossingen voor videosurveillance van Schneider Electric bieden ondernemingen totale controle over hun beveiligingsbeheer. Aangezien onze klanten geïnteresseerd zijn in een hoge mate van compatibiliteit tussen hun verschillende videosurveillanceproducten, bouwen wij oplossingen die samengesteld kunnen worden met de apparatuur van andere producenten.

  Wij zetten ons in voor integratie.

  Pelco by Schneider Electric is 100% gefocust op compatibiliteit, omdat geïntegreerde videosurveillancesystemen efficiënter en intelligenter zijn. Met de oplossingen van Pelco profiteert u van het volgende:

  • Eenvoudige toegang tot gedeelde informatie van de fysieke beveiligingsapparatuur
  • Optimalisatie van de systeemeffectiviteit met krachtige functies en een naadloze integratie met andere producten
  • Aangepaste installaties die bestaan uit camera's, opnameapparatuur en andere beveiligingssystemen

  Integratie en compatibiliteit zijn sleutelwoorden voor onze visie op de lange termijn. Daarom zijn we actief lid van industrieverenigingen zoals het Open Network Video Interface Forum (ONVIF), het wereldwijde toonaangevende standaardisatie-initiatief voor op IP gebaseerde fysieke beveiligingsapparatuur. En gezien onze inzet voor onze klanten, hebben we ons programma voor technologisch partnerschap, Pelco Partner First, naar meer dan 250 partnerondernemingen uitgebreid.

  Ontdek hoe u uw videosurveillance kunt verbeteren met de geïntegreerde oplossingen van Pelco by Schneider Electric. Ga naar www.pelco.com