Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  05/02/2014

  De megatrends in 2014

  Wat staat uw onderneming te wachten en hoe kunt u zich daarop voorbereiden?

  Vier megatrends – big data, cloud computing, Internet of Things en mobiele apparatuur – veranderen de manier waarop ondernemingen met elkaar omgaan, hun toekomst plannen en met elkaar concurreren. U kunt nu stappen ondernemen om u op de toekomst voor te bereiden, zoals een eerlijke en nauwkeurige beoordeling van uw 'energierijpheid'. U kunt ook de volgende acties ondernemen:

  • Betrek interne en externe stakeholders bij de planning van uw strategie.
  • Benadruk de financiële voordelen van investeringen bij beslissingnemers, zodat uw onderneming zich goed en snel kan aanpassen aan de nieuwste ontwikkelingen in 2014 en daarna.
  • Ontwikkel nieuwe functies voor data analisten, zodat uw onderneming de snelle veranderingen op de markt bij kan houden

  Ook moet u de juiste software hiervoor gebruiken. Schneider Electric StruxureWare software helpt u door de levering van krachtige gegevensanalyses en functies waarmee systemen met elkaar kunnen samenwerken.

  U kunt u op allerlei manieren voorbereiden op een succesvol 2014. Lees hier meer over in onze blog op blog.schneider-electric.com