Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  05/02/2014

  Welke energie-innovaties werden besproken tijdens Xperience Efficiency 2013?

  Ontdek dit zelf door opnamen van de live-sessies te bekijken

  De problemen waar steden momenteel mee kampen, zullen naar verwachting in de toekomst nog complexer worden. Daarom hebben we Xperience Efficiency 2013 gelanceerd. Deze serie lezingen is in Washington D.C. van start gegaan en er zijn sessies in Frankrijk, de Verenigde Staten, China, Colombia, Brazilië, Rusland en Oost-Azië georganiseerd. Centraal stonden energie-efficiëntie, lagere CO2-emissies en kostenbesparingen voor energie.

  Meer dan 20.000 enthousiaste energie-efficiënte mensen hebben de eerste Xperience Efficiency 2013 evenementen over de volgende onderwerpen bijgewoond:

  • Samenwerking en kennisoverdracht om energieproblemen op te lossen
  • Duurzaamheid en energie-efficiëntie
  • Maak van uw stad een Smart City

  Er hebben ruim 590 sessies plaatsgevonden met 278 sprekers, waaronder George Allan, de vroegere gouverneur en senator van de staat Virginia, die het volgende tegen een Xperience Efficiency 2013 publiek in Washington, D.C. zei: “van Schneider Electric ontvangt u de beste innovatie van over de hele wereld.”

  Hebt u deze sessies niet kunnen bijwonen? Geen probleem. De sessies van het live evenement kunnen nu online worden bekeken, zodat u zelf de innovaties voor energie-efficiëntie van vandaag en morgen kunt ontdekken. Ga naar www.schneider-electric.com voor meer informatie.