Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  20/03/2014

  Optimalisatie van de bedrijfsprestatie

   Belangrijke vragen voor industrial engineers

  Anthony Pickering is een engineer en senior manager die betrokken is geweest bij een aantal internationale change management activiteiten en business evolutions. Hij deelt hier enkele suggesties voor de optimalisatie van de bedrijfsprestatie, best-in-class services en nog veel meer.

  V: Op welke manier verandert momenteel de relatie tussen de leverancier en de eindgebruiker?

  Momenteel worden onderhoudswerkzaamheden en de upgrades van apparatuur voor 80% door leveranciers uitgevoerd en 20% door eindgebruikers. De eindgebruikers verwachten dat hun apparatuur probleemloos blijft functioneren en rekenen daarbij op de deskundigheid en de uitstekende services van hun leveranciers.

  V: Welke technologie zal veranderingen in de industrie teweegbrengen?

  A: De nieuwste vereisten zijn het vermogen om op grote afstand met de apparatuur te kunnen communiceren en proactieve life cycle services. Met web services en remote diagnostiek kunnen leveranciers de bedrijfsresultaten van hun eindklanten optimaliseren, waar ze zich ook bevinden.

  V: Is het de moeite waard om in de industriesector in energie-efficiëntie te investeren?

  A: Zeer zeker. Energie-efficiëntie leidt tot besparingen waar financiële beslissingnemers mogelijk niet meteen aan denken. Daarom moeten engineers hun financiële beslissingnemers vaak bij de hand nemen, voordat ze toestemming krijgen voor de investeringen die leiden tot snelle kostenbesparingen.