Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  21/03/2014

  Verbeter de bedrijfsprestatie en uw rentabiliteit

  Ons nieuwe procesautomatiseringssysteem garandeert optimale efficiëntie, vanaf het technische ontwerp tot aan het gebruik

  De druk op producenten neemt toe om hun installaties te optimaliseren. Daarom zijn ze uit op een eenvoudiger technisch ontwerp, een betere uptime, optimale productie en een lager energieverbruik. – al deze voordelen worden geleverd door het Schneider Electric PlantStruxure Process Expert System (PES). Dankzij de flexibiliteit, openheid en het gebruiksgemak van PLC/SCADA en de geïntegreerde, gecentraliseerde diagnostiek van DCS, garandeert PlantStruxure PES dat uw bedrijfsprestatie zal verbeteren.


  Verbeterde operationele efficiëntie

  PlantStruxure PES garandeert efficiëntie vanaf het technische design tot aan het gebruik, zodat u minder energie verspilt, dankzij de integratie van energie- en procesdata in één geautomatiseerd systeem. Uw engineers kunnen de configuratie sneller en nauwkeuriger ontwikkelen. Uw operators beschikken over alle benodigde systeemdata voor een beter overzicht dat leidt tot procesoptimalisatie. En uw onderhoudsteams kunnen de problemen sneller identificeren en verhelpen, voor een minimum aan downtime. PlantStruxure PES helpt u bij het nemen van de juiste beslissingen op het juiste moment. En dit resulteert in een betere uptime en een hogere rentabiliteit.

  Voor meer informatie over Schneider Electric PlantStruxure PES, gaat u naar www.schneider-electric.com