Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  25/03/2014

  Teamwork kenmerkt sponsorship van de Marathon in Parijs door Schneider Electric

  Het wereldwijde team wil dat elke stap telt – zowel op de weg als langs de lijn

  Schneider Electric is met trots de allereerste hoofdsponsor van de Marathon in Parijs, één van de grootste marathonwedstrijden ter wereld. Dit evenement trekt elk jaar 50.000 deelnemers en ligt samen met Londen en Berlijn op de eerste plaats voor het aantal aanmeldingen. Sommige van deze hardlopers zijn leden van ons wereldwijde bedrijfsteam, bestaande uit medewerkers, partners en klanten. Langs de hele marathonroute kunnen deelnemers en toeschouwers ontdekken hoe onze innovatieve oplossingen voor energiebeheer het persoonlijke comfort vergroten en het dagelijkse energieverbruik verlagen, terwijl elke woning, werkplaats en stad efficiënt, leefbaar en duurzaam is.

  Op weg naar een energieneutrale marathon

  Schneider Electric wil ervoor zorgen dat de Schneider Electric Marathon de Paris van 2016 energieneutraal is. Een uitgebreide expositie voorafgaand aan de race toont de oplossingen van Schneider Electric waarmee consumenten hun energie beter kunnen inzetten.

  Lees meer over de activiteiten van het Schneider Electric Paris Marathon Team op www.schneider-electric.com/parismarathon