Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


Pers


  Persbericht

  01/12/2014

  Schneider Electric lanceert APC Mobile Power Pack – Externe batterijpakketten voor smartphones en USB-apparaten

  01/12/2014 - Schneider Electric lanceert het gamma APC Mobile Power Pack, hoog efficiënte externe batterijpakketten met een grote capaciteit. Dankzij dit APC Mobile Power Pack laadt u smartphones en tabletcomputers, of apparaten die via een USB-kabel worden opgeladen, mobiel op. De externe lichtgewicht batterijen maken het mogelijk om meer apps gedurende een langere periode te gebruiken, inclusief energieverslindende applicaties die gebruik maken van locatieservices en GPS.

  Nils Horstbrink, Product Management 1-phase UPS EMEA Marketing - Offer Category & Launch bij Schneider Electric, verwoordt het als volgt, “We willen allemaal batterijen die langer werken, thuis, op reis of op het wek. APC Mobile Power Pack zorgt ervoor dat we de applicaties kunnen gebruiken, wanneer we ze nodig hebben. Denk maar aan het downloaden van emails en documenten, het versturen van tweets, spelletjes spelen of foto’s en filmpjes tijdens festivals uploaden. Dankzij APC Mobile Power Pack hoeft u niet langer angstvallig het batterij-icoontje in de gaten te houden omdat uw toestel een hoge beeldschermresolutie heeft.”

  Power Mobile Pack zwart   De APC Mobile Power Pack externe batterijpakketten zijn er in twee maten: de M5 (5000mAh) en de M10 (10,000mAh). De kleinere M5 is 142g zwaar en 108mm x 65mm x 15mm groot, met voldoende energie om een doorsnee smartphone tot twee keer toe op te laden. De M10 is 243g zwaar en net geen 147mm x 89mm x 14mm groot en is goed voor een volledige oplaadbeurt voor één tablet of vier smartphones.
  APC Mobile Power Pack is verkrijgbaar in hoogglanzend wit of een mat zwarte afwerking en valt dus zeker niet uit de toon naast moderne stijlvolle smart devices. De pack is uitgerust met lithium-polymeer batterijen, die dubbel zo vaak oplaadbaar zijn dan lithium-ion batterijen en hebben daarom een lange en betrouwbare levensduur. De APC Mobile Power Pack beschikt over twee USB-uitgangen, waardoor twee apparaten tegelijk kunnen worden opgeladen, en een 4-LED batterij-indicator.
  De batterij-packs worden opgeladen met een bijgeleverde micro USB-aansluiting en de oplaadtijd bedraagt doorgaans 4 uur (M5) en 8 uur (M10). De capaciteit om energie op te slaan van beide batterijen is uiterst efficiënt, waardoor u ze in uw laptoptas, handtas of rugzak kunt laten zitten zonder noemenswaardig energieverlies. De APC Mobile Power Pack is een betrouwbare oplossing voor de vlotte werking van uw apparaten. De M5 en M10 ladende interne batterij van het apparaat net zo op, als dit met de normale stroomvoorziening gebeurt.

  Schneider Electric heeft ook een aantal beveiligingsfuncties ingebouwd, die een langdurige en veilige werking van de APC Mobile Power Pack moeten garanderen. Nils Horstbrink voegt er nog aan toe: “Tal van goedkope externe batterijen op de markt zijn niet uitgerust met controlefuncties die bescherming bieden tegen problemen zoals overbelasting, over-lossing of oververhitting. Dit kan leiden tot schade aan batterijen, oververhitting en in extreme omstandigheden zelf tot een complete meltdown. De APC Mobile Power Pack’s Protection Circuit Module (PCM) biedt daar bescherming tegen, net als tegen overstroom, USB overbelasting of kortsluiting en zeer lage donkerstroom.”   Power Mobile Pack wit

  Over Schneider Electric
  Als wereldwijde specialist in energiebeheerssystemenn, met activiteiten in meer dan 100 landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen in tal van marktsegmenten en is toonaangevend in nutssectoren & infrastructuur, industrie & machinebouw, niet-residentiële gebouwen, datacenters & netwerken en op de residentiële markt. De Groep, met ruim 150.000 werknemers, streeft naar veilige, betrouwbare, efficiënte, productieve en groene energie, en haalde in 2013 een omzet van 24 miljard euro. Het bedrijf verbindt zich ertoe individuen en organisaties te helpen het beste uit hun energie te halen.
  www.schneider-electric.com