Selecteer uw land of regio in het menu of door te klikken op de wereldkaart *
Country Selector Alternate Image


De Schneider Electric oplossingen


 
 
 

De Schneider Electric oplossingen

 
 

Ziekenhuizen

Picto Hôpitaux U ziet elke dag patiënten die hun leven in uw handen leggen. Uw belangrijkste verantwoordelijkheid is dat u op elk moment hun veiligheid kunt waarborgen. U moet daarnaast het risico op ongevallen en de daaraan verbonden financiële risico's verkleinen, op de hoogte blijven van alle reglementaire verplichtingen en de beste medische teams kunnen aantrekken en behouden. Uw ziekenhuis moet betrouwbaar zijn, efficiënt werken en financieel gezond zijn.
> Meer info 

Datacenters

Picto Centres de données     U wilt een oplossing ontwerpen en implementeren die de energierekening laag houdt en tegelijkertijd de doelstellingen ondersteunt op het gebied van beschikbaarheid, op een zo kort mogelijk termijn. In de datacenters van nu is grote behoefte aan een geïntegreerd managementsysteem dat ervoor zorgt dat de beschikbaarheids-percentages worden gehaald en de densiteit en efficientie continu wordt geoptimaliseerd - en daarbij ook nog eens metingen verricht en rapporteert over de belangrijkste prestatiegegevens, de key performance metrics.
> Meer info 

Water

Picto Eau Water vormt een strategische uitdaging waarvan de omstandigheden verschillend zijn naargelang de behoeften: distributie van drinkbaar water, zuiverings- en verontreinigingsproblemen, reglementaire, tarifaire en milieugebonden beperkingen.
> Meer info 

Industry

Picto Industrie   

U moet de efficiëntie van de installaties en de productie optimaliseren, de kwaliteit verhogen, personeel, installaties en het milieu beschermen en daarbij een zo hoog mogelijk rendement nastreven. U staat voor fundamentele uitdagingen op het vlak van energiebeheer. Daarom wilt u een optimaal energieverbruik en tegelijk ook een maximale productiviteit.
> Meer info 

Machine

Picto Machine    Moderne machines moeten steeds sneller en flexibeler zijn, en in staat nooit eerder geziene complexe automatismen uit te voeren. Als machinebouwer moet u constant zoeken naar innovatieve manieren om energie-efficiëntere machines te bouwen, de ontwerpkosten te beperken en de machine sneller af te leveren bij de klant.
> Meer info 

Voedingsindustrie

Picto Industrie alimentaire     Hoe kan ik meer, gezonder en veiliger voedsel produceren... met minder energie en met minder afval?
> Meer info 

Elektrische auto

Picto Electrical Vehicle     Als wereldleider in energiebeheer willen we een belangrijke rol spelen in de acceptatie van de elektrisch voertuig.
We concentreren al onze expertise in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke, veilige, beschikbare en efficiënte oplaadoplossingen.
> Meer info 

Energy Efficiency

Picto EE      Schneider Electric biedt geïntegreerde oplossingen aan zijn klanten op verschillende markten : Residentieel, Gebouwen, Industrie en Infrastructuur en Datacentra.
Het is vanaf nu af aan mogelijk om een energetische strategie aan te nemen op lange duur synoniem van groei van het vermogen, met respect voor milieu.
> Meer info 
  
 
Meer info

Meer info 

Wilt u informatie over onze Oplossingen, Producten en Diensten ?

Tel. NL: 02/373.75.02
Tel. FR: 02/373.75.01
maandag => vrijdag
8u00 - 12u15 &
13u00 - 17u00