Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Over Schneider Electric

  Ontdek Schneider Electric

  Schneider Electric leidt de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuren en industrieën.

  Met een aanwezigheid in meer dan 100 landen is Schneider Electric de onbetwistbare leider in energiebeheer – middenspanning, laagspanning en beveiligde stroom – en in automatiseringssystemen. We bieden geïntegreerde efficiencyoplossingen die energiebeheer, automatisering en software combineren.

  In ons ecosysteem werken we samen met een grote gemeenschap van partners, integrators en ontwikkelaars om onze klanten zowel controle als operationele efficiëntie in realtime aan te bieden.

  Bij Schneider Electric geloven we dat onze mensen en partners het verschil maken. Ze stellen ons in staat steeds verder te gaan in innovatie, diversiteit en duurzame ontwikkeling. Zo beantwoorden we elke dag aan de behoeften van iedereen, overal en op elk moment. Life is On
  • Strategie en duurzaamheid Hoogtepunten 2015-2016

   Ontdek hoe wij overal de energiekloof overbruggen en efficiëntie verbeteren.

   Lees het verslag
   SD report 2016