Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Bedrijfsprofiel

   Schneider Electric heeft een leidende positie bij de digitale transformatie van energiebeheer en automatisering in woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën.

  • Onze technologie is overal

   ‘Life is on’ met onze technologieën, altijd, overal en voor iedereen

  • Schneider Electric Marathon de Paris

   We willen graag de winaars, iedereen die de finish heeft gehaald en alle 43.317 deelnemers van de Schneider Electric Marathon de Paris 2016 feliciteren. Daarnaast willen we alle vrijwilligers en toeschouwers bedanken. Dankzij jullie was onze 40e jubileumeditie een onvergetelijk evenement. Tot volgend jaar!

  • De Refuge du Gouter

   Dit HQE- gecertificeerde gebouw, dat op 3.800 meter hoogte ligt, is het bewijs van onze toewijding aan het ontwerpen en implementeren van bijzondere toepassingen voor energiemanagement.

   De wereldwijde specialist op het gebied van energiemanagement en automatisering

   Schneider Electric ontwikkelt verbonden technologieën en oplossingen om energie en processen op veilige, betrouwbare, efficiënte en duurzame wijze te beheren. De Groep investeert in onderzoek en ontwikkeling om zodoende continue innovatie en differentiatie mogelijk te maken. Hierbij hebben streven wij sterk naar duurzame ontwikkeling.

   • Jaarverslag Jaarverslag 2014

    In het jaarverslag vindt u een uitgebreid overzicht van de strategie, activiteiten, governance en jaarrekeningen van de Groep en daarnaast kunt u hier onze sterke toewijding aan duurzame ontwikkeling terugvinden.

    Download (pdf, 7, 13 MB)
    Eolas Green Data Center Operations building in Grenoble, France
   • Strategie en duurzaamheidverslag Highlights 2014-2015

    Ontdek hoe onze innovatieve oplossingen omgaan met de energieparadox: evenwicht in de carbon footprint en kwalitatief hoogwaardige energie voor iedereen.

    Meer informatie
    Smiling volunteers cleaning up park, environmental sustainability
    • Efficiency zit in ons DNA Ontdek hoe wij over de hele wereld energie efficiency ondersteunen

     Ontdek welke vijf dingen u moet weten over het Energy Action Program

     Meer informatie
     Schneider electric trade show display showing big data analytics