Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Proud to be in the 2018 Bloomberg Gender-Equality Index

   The index provides a unique barometer of gender-equality performance across sectors worldwide. This reinforces our strong commitment to an inclusive, diverse culture and long-standing efforts to promote gender equality.

   Learn more
  • Default Alternative Text

   Manage your unique life and work

   Our inclusive Global Family Leave policy supports the diverse needs of all our people. So no matter who you are, where in the world you live or how you manage your unique life and work, you can always be at your best.

   Learn more Watch the video

   Diversiteit is onze erfenis en onze toekomst. Maak er deel van uit.

   Voor Schneider Electric is diversiteit een integraal deel van onze geschiedenis, cultuur en identiteit. Integratie is de manier waarop we omgaan met alle verschillen en deze waarnemen. Wij willen een integratiecultuur creëren waarbij alle vormen van diversiteit gezien worden als een echte waarde voor het bedrijf.

   • Proud to have one of our employees as an Olympic Torch bearer

    Henry Gurgel from Schneider Electric Brazil - a member of the Brazil Paralympic weight-lifting team - led the Olympic Torch through Ceara state.

   • HeForShe IMPACT 10x10x10, Davos 2016

    HeForShe IMPACT 10x10x10 gelanceerd Parity Report in Davos in januari 2016. Tien van 's werelds toonaangevende bedrijven hebben nieuwe cijfers vrijgegeven van werknemers genderdiversiteit in het inaugurele HeForShe Parity Report van vrouwen in de VN.

   • Elk van ons is uniek

    Wij willen een integratiecultuur creëren waarbij alle vormen van diversiteit gezien worden als een echte waarde voor het bedrijf.

   • Hoofdzetel Verenigde Naties NY

    Jean-Pascal Tricoire, CEO van Schneider Electric werd bekroond met een van de vijf felbegeerde awards voor zijn bewezen inzet en uitvoering van het beleid dat de positie van de vrouwen bevordert op de werkplek, markt en gemeenschap.

    • #HeForShe Onze inzet om de wereldwijde solidariteitsbeweging te ondersteunen

     Sinds we een van de 10 bedrijfskampioenen werden in IMPACT 10x10x10, hebben heel wat mannelijke medewerkers snel dit inspirerende initiatief vervoegd met veel energie en echte betrokkenheid.

     Folder HeForShe Mobilization (pdf, 932 Kb)
     Default Alternative Text
    • Ondersteuning van gendergelijkheid

     Gedurende het laatste jaar hebben wij een beleid ondersteund en geïmplementeerd dat vrouwen bevordert en mondiger maakt op de werkplek. Om het gedrag van de onderneming te transformeren hebben we gendergelijkheid bovenaan de agenda geplaatst en maken we van diversiteit een van onze belangrijkste zakelijke en menselijke strategiecomponenten.

     Folder Ondersteuning gendergelijkheid (pdf, 1 MB)
     Default Alternative Text
    • Engagement van de topleiders

     De aanpak van onze cultuur is een van de grote uitdagingen die we hebben om een bedrijf te worden met genderevenwicht.
     Veranderen van de cultuur start aan de top.

     Folder Top Leaders Commitment (pdf, 1.3 Mb)
     Business colleagues looking at blueprint
    • Vrouwen empowerment

     Door al onze vrouwelijke medewerkers met gelijk respect en waardigheid te behandelen, creëren wij een bevorderende en ondersteunende omgeving, waarin alle personen hun maximum potentieel kunnen realiseren binnen het bedrijf, ongeacht hun geslacht en andere verschillen.

     Folder Women empowerment (pdf, 1.2 Mb)
     Default Alternative Text
    • Brochure Leer meer over diversiteit en integratiepolitiek bij Schneider Electric

     De diversiteit en integratiepolitiek beschrijft hoe onze engagementen toegepast worden bij Schneider Electric en zet de krijtlijnen uit van de manier waarop ze moeten worden toegepast en geïmplementeerd in het ganse bedrijf.

     Folder Diversiteit & Integratie (pdf, 888 Kb)
     Default Alternative Text