Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Wij wensen al onze mannelijke medewerkers te danken om deel uit te maken van de #HeForShe-beweging. Bij Schneider Electric zijn we als bedrijf allemaal fier om pionier te zijn bij dit pilootprogramma.

  • Danku voor HeforShe-artikel

  Standaard alternatieve tekst
  Verbazingwekkende mobilisatie voor HeForShe, solidariteitsbeweging voor gendergelijkheid binnen Scheider Electric! Meer dan 18.000 mannelijke medewerkers wereldwijd zijn tot de beweging toegetreden door het online engagement te ondertekenen !
  Sinds we een van de 10 bedrijfskampioenen werden in IMPACT 10x10x10, hebben heel wat mannelijke medewerkers snel dit inspirerende initiatief vervoegd met veel energie en echte    betrokkenheid.
  Wij zijn onze interne #HeForShe mobilisatie gestart op 19 juni 2015.   Tegen medio oktober, hadden meer dan 22.000 van onze mannelijke medewerkers de online petitie #HeForShe getekend, om toe te treden tot de 1 miljard sterke #HeForShe-beweging, met meer dan 8.000 man in Indië, 3.000 in de VS, 1.000 in Frankrijk en mexico, 900 man in Brazilië...
  Wij gaven onze mannen ook de mogelijkheid om in het openbaar hun getuigenis en inzet voor de genderdiversiteit en gelijkheid te delen via Spice, ons intern sociaal medium, maar ook extern. Zij publiceerden ook hun selfies als steun voor de #HeForShe solidariteitsbeweging, en de meeste van onze wereldwijde teams organiseerden en publiceerden op Spice hun interne #HeForShe mobilisatiecampagne, foto's en post.
  Voor al onze medewerkers werd #HeForShe niet allen een communicatiecampagne maar een belangrijke veranderings-managementcampagne met als doel de relaties tussen vrouwen en mannen te verbeteren op de werkplek, in het bedrijf en wereldwijd.

  Week na week ging onze virale communicatie intern en extern, van onder tot boven en omgekeerd via een sterk officieel engagement van ons directiecomité. De #HeForShe-mobilisatiecampagne werd onze collectieve stem, gericht om percepties en gedrag te wijzigen en meer mannen te betrekken in de discussie over wereldwijde gendergelijkheid.
  In deze zeer spannende en inspirerende tocht naar een meer diverse en gelijke wereld, binnen Schneider Electric en overal, is onze #HeForShe-mobilisatieboodschap "Een wereld en een bedrijf met meer genderdiversiteit en gelijkheid betekent een betere wereld!" 

  Christophe QUIQUEMPOIX France_380x200

  Ga terug naar homepagina Diversiteit & Integratie

  Diversiteit & Integratie