Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text
   subtitle test

   CEO Leadership Award for Advancing women’s equality

   • WEP Award artikel

   Standaard alternatieve tekst
   10 maart 2015: CEOs Leadership Awards-ceremonie op het hoofdkwartier van de Verenigde Naties NY
   Jean-Pascal Tricoire, CEO van Schneider Electric werd bekroond met een van de vijf felbegeerde awards voor zijn bewezen inzet en uitvoering van het beleid dat de positie van de vrouwen bevordert op de werkplek, markt en gemeenschap. 
    
   Sedert 2013 heeft men op elk jaarlijks WEP evenement de aankondiging van het WEPs CEO Leadership Awards gedaan, met een begroeting van vijf uitzonderlijke CEO's die opkomen voor gendergelijkheid en de 7 WEP principes, in het bijzonder het eerste principe, dat bij de CEO's aandringt om het goede voorbeeld te geven. 
    
    
   Het Women’s Empowerment Principles evenement: op 10 maart waren in NY veel bedrijven aanwezig om de gendergelijkheid te promoten in het belang om de businesscase te promoten die de vrouwen betrekt op elk niveau in de maatschappij. Schneider Electric werd bekroond door gendergelijkheid te ondersteunen en de duurzame ontwikkeling. 
    
   Bij deze gelegenheid waren ook heel wat politieke figuren aanwezig om het evenement te ondersteunen: 
    
   Hillary Clinton: "Meer en meer vrouwen en mannen begrijpen dat gendergelijkheid niet alleen moreel correct is, maar ook intelligent."
   Ban Ki Moon (Secretaris-Generaal van de Verenigde Naties): "Het is duidelijk dat het bereiken van gendergelijkheid de gezamenlijke inspanning van alle actoren vereist. (...) Het wegnemen van de barrières die vrouwen en meisjes in de marge houden van de economie, cultuur en politiek dient een topprioriteit te zijn voor ieder van ons." 
    
   Twintig jaar geleden begon het bedrijfsleven het belang te begrijpen om vrouwen in te schakelen op alle niveaus en om genderdiscriminatie te laten verdwijnen, in overeenstemming met de wereldwijde overeenkomst. 
    
   Vandaag wordt deze WEP meeting voor het eerst gehouden als een officieel nevenevenement van de 59ste commissie van de status van de vrouw. 
    
   Om de vrouw voorop te stellen op de werkplek, markt en gemeenschap vraagt dit de implementatie van een reeks van strategieën op maat om concrete, duurzame programma's met meetbare impact te realiseren. De WEPs CEO Leadership Awards, waar Schneider Electric in de eerste plaats erkend werd voor de Business Case For Action zijn gestructureerd om de diverse wegen te weerspiegelen om deze doelen te bereiken.

   Ga terug naar homepagina Diversiteit & Integratie

   Diversiteit & Integratie