Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Diversity and Inclusion

  Beleid

  Onze visie

  Wij geloven dat ons succes en onze toekomst afhangen van onze collectief vermogen om:
  • Wereldwijd en in diverse markten actief te zijn
  • Innovatie stimuleren met gediversifieerde teams
  • Gebruik maken van de waarde van het diverse karakter van ons bedrijf over meerdere facetten
  Onze inzet

  President & CEO Jean Pascal TRICOIRE inzet

  Jean-Pascal-Tricoire-392x351

  Al onze medewerkers kunnen van ons verwachten dat wij hun eigenheid waarderen en respecteren en verwelkomen hen zoals ze zijn’

  > Download de 2016 Diversiteit en integratiefolder (pdf, 7 Mb)
  > Download de 2016 Diversiteit en integratiepolitiek (pdf, 450 Kb)
  Diversiteit is een strategische troef voor Schneider Electric
  Het is een belangrijk onderdeel van onze concurrentiepositie. Het inspireert onze creativiteit en openheid waarbij we profiteren van onze prestaties. Wij omarmen ten volle de diversiteit en zien het als uiterst belangrijk voor ons succes en motivatie bij het werk.

  Diversiteit en integratieprincipes toepassen in het ganse bedrijf, dit heeft betrekking op alle facetten van de diversiteit

  Wij spiegelen de diversiteit van de gemeenschappen in dewelke wij werkzaam zijn, en moedigen samenwerking tussen de collega's aan. Wij geloven dat onze verschillen ons doen groeien als bedrijf en als persoon.

  Diversiteit is gebaseerd op respect en waardigheid

  Wij promoten respect voor de unieke waarden van anderen door een aangepaste omgeving en hulpmiddelen aan te reiken, zoals de steun aan gemeenschappen en diversiteit-bewustwording training.

  Diversiteit en integratie vormen de basis van eerlijkheid en gelijkheid

  Omdat we diversiteit omarmen, wordt iedereen gelijkwaardig behandeld. Diversiteit is een integraal aspect van onze managementstijl, onze doelen en Human Resource-processen.

  Draagwijdte van het beleid

  De diversiteit-en integratiepolitiek is van toepassing op alle eenheden van Schneider Electric wereldwijd. Alle entiteiten van Schneider zijn verplicht om diversiteits- en integratieacties te ontwikkelen die facetten omvatten zoals gender en culturele diversiteit, en dit in overeenstemming met de plaatselijke regelgeving en landen-specifieke aspecten.

  Wij zien integratie meer dan alleen het verwelkomen van diversiteit binnen Schneider Electric. Voor ons betekent dit het creëren van een integratiecultuur waarbij alle vormen van diversiteit gezien worden als een echte waarde voor het bedrijf.

  Onze awards

  • Standaard alternatieve tekst

    2015 CEO Leadership Award

    door de VN principes voor de versterking van de positie van de vrouw, als erkenning voor de inspanningen van ons bedrijf om genderevenwicht te bevorderen.

  • Standaard alternatieve tekst

    2015 World's Most Ethical Companies

    door het Ethisphere Institute, voor de vijfde keer op rij, als erkenning voor ons engagement dat vertaald werd in echte acties, verder dan het afleggen van verklaringen.

  • Standaard alternatieve tekst

    2015 World's 44th Most Attractive Employer

    Door Universum, als erkenning voor onze aantrekkelijkheid als potentiële werkgever voor studenten van de 12 grootste economieën ter wereld.

  Ga terug naar homepagina Diversiteit & Integratie

  Diversiteit & Integratie