Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Duurzaamheid

   • Changing the world with innovation at every level

    We’re proud to be among the top 25 companies in Fortune Magazine’s Change the World ranking.

    Read more
    Default Alternative Text

    Duurzaamheid vormt de basis van onze strategie

    Het is onze missie om bedrijven te helpen die energie-uitdaging aan te gaan en tegelijk een betere operationele efficiëntie te realiseren. Bij al onze contacten met klanten, partners en leveranciers, onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we actief zijn, komen ethiek en verantwoordelijkheid op de eerste plaats. We willen een maatschappelijk verantwoorde ondernemer en een verantwoordelijke werkgever zijn. In nieuwe economieën bevorderen we oplossingen om betrouwbare energie te leveren aan de 1,1 miljard mensen die momenteel geen toegang tot energie hebben. In ontwikkelde economieën willen we iets doen aan de honderdduizenden mensen die worden geconfronteerd met energiearmoede.
    • Duurzaamheidsprestaties Volg de duurzaamheidsprestaties van Schneider Electric per kwartaal.
    • Diversiteit en inclusie Diversiteit bepaalt ons verleden en vormt onze toekomst. Ook u kunt hieraan bijdragen!
    • Toegang tot energie Schneider Electric gaat in op deze uitdaging met het Access to Energy-programma (Toegang tot energie).
    • Milieu Schneider Electric wil mens en milieu beschermen.
    • Energiearmoede Wereldwijde initiatieven om de energiekloof te overbruggen.
    • Schneider Electric Foundation De Schneider Electric Foundation wil bijdragen aan de ontwikkeling van mensen en gemeenschappen.
    • Verantwoordelijkheid en ethiek Schneider Electric streeft ernaar de hoogste ethische normen uit te dragen bij alle activiteiten van het bedrijf.
    • Strategie en duurzaamheid Hoogtepunten 2015-2016

     Ontdek hoe wij overal de energiekloof overbruggen en efficiëntie verbeteren.

     Lees het verslag
     SD report 2016
    • Jaarverslag Registratiedocument 2014

     In het jaarverslag (ook wel ons registratiedocument genoemd) vindt u een uitgebreid overzicht van de strategie, de bedrijven, het bestuur en de financiële overzichten van de Groep, evenals ons sterke streven naar duurzame ontwikkeling.

     Downloaden (pdf, 7,13 MB)
     Eolas Green Data Center Operations building in Grenoble, France
     • Duurzaamheid bevorderen door energietrainingen in Cambodja

      Schneider Electric ondersteunt sinds 2008 het Center Kram Ngoy (CKN) via het Access to Energy-programma. Het doel hiervan is jonge, kansarme Cambodjanen te trainen en arbeidsintegratie te bevorderen, de trainers van CKN verder te trainen en ondernemerschap te ontwikkelen.

      Télécharger le rapport

      Rapport intégré

      Ce rapport s'inscrit dans le prolongement de notre approche intégrée. Il présente la vision globale de Schneider Electric dans notre écosystème, notre stratégie pour créer de la valeur partagée, notre modèle économique et notre mode de gouvernance. Il inclut les principaux indicateurs de performance, les principales réussites de l'année et les solutions du groupe pour créer de la valeur pour toutes les parties prenantes. Télécharger le rapport