Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

   • EcoXpert™ certificeringen

    Dankzij uitgebreide certificeringsprogramma's verwerven EcoXpert partners onze deskundigheid van wereldklasse op het gebied van geïntegreerde gebouwregeling, betrouwbaar vermogensbeheer en efficiënt energiebeheer.

   • Default Alternative Text
  • Ontdek EcoStruxure

   Een enkel, open IoT-systeem waarmee u concurrentieel kunt blijven in de digitale wereld van vandaag: EcoStruxure™ verandert de regels van het spel. Ontdek de meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor uw onderneming en uw klanten.

   Meer info
   Default Alternative Text
  • Standaard alternatieve tekst
   Gebouwbeheersystemen Bewezen deskundigheid in de levering van geoptimaliseerde facility- en energie efficiëntie, comfort en veiligheid dankzij HVAC toepassingen. Talrijke EcoXperts beschikken ook over een bewezen deskundigheid in de integratie van gebouwbeheersystemen in andere systemen zoals toegangscontrole, videobewaking, lichtregeling en oplossingen voor vermogensdistributie.
  • Standaard alternatieve tekst
   Geconnecteerd vermogen Beproefde deskundigheid in de levering van geconnecteerde elektriciteitsdistributiesystemen in niet-kritieke gebouwen met metingen en connectiviteitsbeheer voor de verbetering van de algemene werking en voor geoptimaliseerde energiebesparingen.
  • Standaard alternatieve tekst
   Kritieke stroom Bewezen deskundigheid in de plaatsing van systemen voor vermogensbeheer, het gebruik van geavanceerde meetnetwerken, beheer van vermogenskwaliteit en softwaretools van topkwaliteit om grote en kritieke gebouwen te helpen om hun energiekosten te beheren, de betrouwbaarheid van hun elektrische systemen te verbeteren en de prestaties van hun elektrische apparatuur te optimaliseren.
  • Standaard alternatieve tekst
   Datacom Bewezen deskundigheid in bekabelingsinfrastructuur, plaatsing en installatie van stem- & gegevensnetwerken, waarborg van state-of-the-art langetermijnprestaties voor het systeem en certificering. Sommige Datacom EcoXperts hebben hun deskundigheid bewezen in bekabelingsinstallaties in datacenters voor de implementatie van hoge dichtheidsoplossingen en waarborgen een uitzonderlijke bandbreedte.
  • Niveaus

   Gecertificeerd

   Een goedgekeurd EcoXpert bedrijf dat opgeleid en gecertificeerd werd door deskundigen van Schneider Electric en dat het gecertificeerde niveau bereikt heeft door te beantwoorden aan specifieke commerciële vereisten en door het opleidingscurriculum voor de respectieve badge-certificering af te leggen. Het eerste project werd gevalideerd en het EcoXpert contract werd ondertekend.


   Master

   Dezelfde criteria als het niveau Gecertificeerd, en het EcoXpert bedrijf heeft het niveau Master bereikt door te beantwoorden aan specifieke commerciële vereisten en door het geavanceerde opleidingscurriculum voor de respectieve badge-certificering af te leggen.
  Standaard alternatieve tekst

  Een EcoXpert vinden in uw buurt

  EcoXperts zijn gecertificeerd op het gebied van vermogensbeheer, gebouwautomatisering, licht- en kamerregeling en gegevensconnectiviteit. Samen leveren we services en oplossingen die zelfs meer bieden dan de klanten verwachten en die borg staan voor een duurzaam succes.

  Word vandaag een EcoXpert!

  We werken samen om een gemeenschappelijke visie op de toekomst van intelligente gebouwen en het internet der dingen vorm te geven. Word lid van een bijzonder gewaardeerd netwerk van gecertificeerde professionals in gebouwregeling, vermogens- energiebeheer.

  * vereist