Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

   • EcoXpert™ specialisaties

    Schneider Electric biedt extra paths voor opleidingen die EcoXpert bedrijven de mogelijkheid geven om zich te specialiseren in specifieke marktsegmenten. Dankzij deze geavanceerde opleidingen begrijpen EcoXperts de kritieke elementen waarmee hun klanten in deze segmenten geconfronteerd worden en kunnen ze deze klanten een betere service bieden.

   • Business people using digital tablet over server room

  Segments

  • Gezondheidszorg

   In ziekenhuizen, poliklinieken en rusthuizen zorgen de intelligente oplossingen voor gezondheidsinfrastructuur van Schneider Electric voor efficiëntie, veiligheid en tevredenheid door de juiste informatie aan de juiste persoon te verstrekken - altijd en overal. Ontdek hoe EcoStruxure™-technologie vorm geeft aan de toekomst van de moderne gezondheidszorg.

   Ontdek ons aanbod voor de gezondheidszorg
  • Hotels

   Schneider Electric biedt hotels het meest uitgebreide aanbod op de markt, met oplossingen voor het beheer van gastenkamers, gemeenschappelijke ruimten, elektriciteits- en energiebeheer, geïntegreerd gebouwbeheer en een groot aantal gebouw- en duurzaamheidsdiensten.

   Ontdek ons aanbod voor hotels
  • Datacenters

   Schneider Electric heeft het meest uitgebreide portfolio van oplossingen, software en services voor datacenterinfrastructuur in de sector. Van "connected" oplossingen en software voor infrastructuurbeheer tot apps, analyse en services: wij bieden een vereenvoudigde aanpak voor het ontwerpen, bouwen en exploiteren van datacenters die de klant zowel in de cloud als in de periferie ondersteunt

   Ontdek ons aanbod voor datacenters

  Services

  • Gebouwbeheerservices

   Door middel van een proactieve aanpak op het gebied van de exploitatie en het onderhoud van gebouwen kunnen onze extern beheerde diensten ervoor zorgen dat uw gebouw en uw systemen hun maximale capaciteit leveren. Ondersteuning gedurende de volledige levenscyclus van uw gebouw: een EcoXpert-partnerschap kan uw gebouw naar de toekomst loodsen.

   Ontdek ons serviceaanbod
  Standaard alternatieve tekst

  Een EcoXpert vinden in uw buurt

  EcoXperts zijn gecertificeerd op het gebied van vermogensbeheer, gebouwautomatisering, licht- en kamerregeling en gegevensconnectiviteit. Samen leveren we services en oplossingen die zelfs meer bieden dan de klanten verwachten en die borg staan voor een duurzaam succes.

  Word vandaag een EcoXpert!

  We werken samen om een gemeenschappelijke visie op de toekomst van intelligente gebouwen en het internet der dingen vorm te geven. Word lid van een bijzonder gewaardeerd netwerk van gecertificeerde professionals in gebouwregeling, vermogens- energiebeheer.

  * vereist