Belgium (Dutch)

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Piazza del Duomo, Milano by night

  Ontwerp uw weg naar Milaan!

  Win een trip voor twee personen naar de prestigieuze designexpositie Salone Internazionale del Mobile.

  Meer weten
 • Default Alternative Text

  Interieurontwerpers: Welke schakelaar past bij u?

  Vind uw schakelaarstijl binnen ons uitgebreid gamma van creaties. Raak geïnspireerd door onze ontwerpprojecten en tools!

 • Default Alternative Text

  Inspiratie voor elke stemming

  Ontdek echte kamerontwerpen en stijlen op Houzz!

  Bezoek Houzz.com
 • Default Alternative Text

  Op zoek naar 3D modellen van onze producten?

  Zoek 3D modellen van Schneider Electric schakelaars en stopcontacten op SketchUp!

  Bezoek SketchUp

  U doet geen toegevingen op stijl. Wij ook niet.

  Onze elektrische accessoires zijn gebouwd als aanvulling op uw geïnspireerde interieurs. Ontworpen door bekroonde vakmensen in de Schneider Electric Design Labs, ons assortiment lichtschakelaars overbrugt de kloof tussen vorm en functionaliteit en passen perfect in elk interieur.
  • Bekijk onze nieuwste gerenommeerde lichtschakelaar

   Sequence 5 is de meest vooraanstaande verzameling van Schneider Electric. De collectie is uniek, maar toch tijdloos, en combineert esthetische vereisten met technische perfectie. Met kostbare materialen, strakke lijnen en elegante rondingen is de aandacht voor details wat Sequence 5 onderscheidt. Een uitzonderlijke collectie die de meest prestigieuze kamers zal transformeren.

  • Geen gewone lichtschakelaar

   Men denkt vaak dat er geen andere mogelijkheden zijn dan de standaard witte plastic schakelaar. Niets is minder waar. Ontdek ons uitgebreid gamma schakelaars en vind degene die bij uw stijl past.

   Ontwerp uw weg naar Milaan!

   Hoe kan u een trip voor twee winnen naar de prestigieuze designtentoonstelling Salone Internazionale del Mobile? Door uw ontwerpen in te dienen bij de Schneider Electric 2018 Interior Designerwedstrijd.
   Meer weten

   Schakelaars voor alle stijlen en functies

   Vorm, functionaliteit en dat beetje extra. Onze lichtschakelaars zijn de perfecte finishing touch voor uw geïnspireerde interieurs. Kies uit de onderstaande selectie om de lichtschakelaar te vinden die bij uw stijl past.
   Standaard alternatieve tekst

   Krijg inspiratie met Mix & Match

   Ontdek een groot aantal mogelijkheden om een ​​uniek interieur te creëren dat uw levensstijl en persoonlijkheid weerspiegelt.
   Ontdek Mix & Match
   • Verhalen van interieurontwerpers

    Populaire interieurontwerper, Vadim Matevosyants, deelt wat ontwerp betekent voor hem en hoe belangrijk details zijn in uw interieur.

   • Art Eureka ontwerpt voor klanten in Rusland en de hele wereld

    Door trouw aan zichzelf te blijven, creëren interieurontwerpers Alexey Gusev en Guseva Nadezhda prachtige ruimtes voor hun klanten.

   • FLEX ART brengt flexibiliteit naar het ontwerp

    Een muziekschool of appartement ontwerpen? Elena en Vladimir Romanov maken gedurfde beslissingen en prachtige ontwerpen voor al hun projecten.