Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Betrouwbare gegevens voor het DIGITALE leven

   Het leveren van veilige cloudservices vanuit een van 's werelds meest intensief gebruikte datacenters, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT zorgt het Alcalá-datacenter van Telefónica voor betrouwbare services die gelijke tred houden met de groeiende DIGITALE levens van klanten en wordt er een duizelingwekkende 14 kW per rack verwerkt.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   VERBONDEN in weer en wind

   4.000 studenten VERBONDEN houden met onderwijs van wereldklasse, onder alle weersomstandigheden, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT garandeert de Bainbridge Island School District connectiviteit in zijn scholen, zodat studenten altijd kunnen leren, wat voor weer het ook is.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Een evenwicht vinden in de risico's van de modernisering van datacenters

   De modernisering van datacenters is zeker geen eenvoudige zaak. Een geslaagde modernisering vergt de juiste combinatie van cloud, colocatie en on-premise assets, en de keuzen die u maakt, kunnen een grote impact hebben op de prestaties van uw onderneming.

   Toegang tot het rapport

   EcoStruxure™ IT

   In een geconnecteerde wereld is de bescherming van kritieke informatie en gegevens belangrijker dan ooit. De fysieke infrastructuur van uw datacenter moet dus snel kunnen worden aangepast om de toekomstige vraag op basis van het IoT, en de groei, zowel in de cloud als aan de edge, te ondersteunen zonder ooit de beschikbaarheid of de operationele efficiëntie in gevaar te brengen.
   Standaard alternatieve tekst

   Ontdek EcoStruxure for Data Center

   Leer hoe u uw datacenter weerbaarder, efficiënter en krachtiger kunt maken door de gegevens van verbonden apparaten in werkbare informatie om te zetten. Open de webinar

   Feiten over EcoStruxure for Data Center

   • 30% Toename van infrastructuurgebruik
   • 30% Vermindering van valse alarmen
   • 60% Sneller te implementeren
   Standaard alternatieve tekst
   • Datacenters en netwerksystemen

    Wij zijn de toonaangevende leverancier van fysieke infrastructuuroplossingen voor het hele datacenter en de levenscyclus daarvan.

    Meer informatie
    Two men looking at laptop computer in a network data center, energy management software, energy efficiency.
   • Standaard alternatieve tekst
    Providers van cloud & services Naarmate de schaal en de snelheid van de digitalisering toenemen, helpen onze oplossingen de providers van cloud, telecom en colocatie om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Meer info
   • Bankmedewerker in bankfiliaal
    Banken & financiële wereld We helpen banken en financiële klanten om een duurzame groei te halen, om de operationele risico's te beheren en om hun digitale transformatie succesvol af te werken. Meer info

   Onze klantverhalen – EcoStruxure™ IT

   • Animal Logic

    Neem een kijkje achter de schermen om te zien hoe ons snel geïnstalleerde, geprefabriceerde datacenter ondersteuning biedt aan de studio die verantwoordelijk was voor de animaties en visuele effecten in films als The LEGO Movie, The Matrix en The Great Gatsby.

   • Bainbridge Island School District

    EcoStruxure™ garandeert de continuïteit van het onderwijs in een geweldige leeromgeving. Het zorgt voor een soepel verloop van de schooldag met realtime inzichtelijkheid van het gehele netwerk.

   • Telefónica

    Met EcoStruxure™ IT verwerkt het Alcalá-datacenter van Telefónica maar liefst 14 kW per rack en zorgt daarbij voor betrouwbare services. Lees hoe Telefónica de capaciteit vergrootte en de kosten-effectiviteit verbeterde.

   • Internap

    De colocatieprovider Internap is toonaangevend door onze modulaire en uitbreidbare producten voor betrouwbare edge computing-groei te combineren met een speciale datacenterinfrastructuuroplossing.

   • Innovation Summit World Tour

    Ontdek onze Innovation Summits en leer te floreren in een snel veranderende wereld. Bezoek ons op de volgende Innovation Summit in Parijs op 5 en 6 april waar wij ons voorbereiden op het aanjagen van de digitale economie.

    Wees onderdeel van de digitale revolutie!
    Innovation Summit World Tour