Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   VERBONDEN in weer en wind

   4.000 studenten VERBONDEN houden met onderwijs van wereldklasse, onder alle weersomstandigheden, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT garandeert de Bainbridge Island School District connectiviteit in zijn scholen, zodat studenten altijd kunnen leren, wat voor weer het ook is.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   DIGITALE filmmagie

   Het creëren van bekroonde effecten buiten Hollywood is een gedurfd idee. Schneider heeft in minder dan vijf maanden een gebruiksklaar datacenter geïnstalleerd voor Animal Logic, dat nu DIGITALE filmmagie maakt met behulp van Schneider EcoStruxure™ IT.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Een evenwicht vinden in de risico's van de modernisering van datacenters

   De modernisering van datacenters is zeker geen eenvoudige zaak. Een geslaagde modernisering vergt de juiste combinatie van cloud, colocatie en on-premise assets, en de keuzen die u maakt, kunnen een grote impact hebben op de prestaties van uw onderneming.

   Toegang tot het rapport

   EcoStruxure™ IT

   In een geconnecteerde wereld is de bescherming van kritieke informatie en gegevens belangrijker dan ooit. De fysieke infrastructuur van uw datacenter moet dus snel kunnen worden aangepast om de toekomstige vraag op basis van het IoT, en de groei, zowel in de cloud als aan de edge, te ondersteunen zonder ooit de beschikbaarheid of de operationele efficiëntie in gevaar te brengen.
   Texte alternatif par défaut
   • Datacenters Veerkracht aan de edge

    De ondernemingen maken steeds meer gebruik van cloud computing. Begrijp welk niveau van IT fysieke infrastructuur-redundantie u vandaag nodig hebt.

   • Data Centers Grootste leverancier van fysieke

    Infrastructuuroplossingen voor het volledige datacenter en tijdens zijn totale levensduur.

    • Deux hommes regardant un ordinateur portable dans un datacenter de réseau, logiciel de gestion de l'énergie, rendement énergétique.
     Data Centers Leading provider of physical infrastructure solutions for the entire data center and its lifecycle. Learn more
    • Texte alternatif par défaut
     Datacenters en netwerken Ontdek fysieke infrastructuuroplossingen voor het hele datacenter en zijn volledige levenscyclus. > Ontdek een oplossing
    • Texte alternatif par défaut
     Providers van cloud & services Naarmate de schaal en de snelheid van de digitalisering toenemen, helpen onze oplossingen de providers van cloud, telecom en colocatie om de toekomst met vertrouwen tegemoet te zien. Meer info
    • Caissier dans une agence bancaire
     Banken & financiële wereld We helpen banken en financiële klanten om een duurzame groei te halen, om de operationele risico's te beheren en om hun digitale transformatie succesvol af te werken. Meer info

    De redenen waarom cloud computing vereist dat we de veerkracht ten top drijven

    Het toenemend gebruik van cloud computing door grote bedrijven is aan het versnellen. Grotere afhankelijkheid van applicaties gebaseerd op de cloud betekent dat bedrijven het niveau moeten heroverwegen van de redundantie van de fysieke apparatuurinfrastructuur (in voedsel, koeling, netwerken) op de site "periferie".
    Download de white paper

    EcoStruxure™ Success Stories