Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   2050: een CO2-neutrale TOEKOMST

   Versneld richting een CO2-neutrale TOEKOMST gaan is een gedurfde ambitie. En zelfs nog gedurfder wanneer het leveren van schone energie aan miljoenen mensen betekent dat een verouderd nationaal net moet worden gemoderniseerd. Enel garandeert succes dankzij het gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   BETROUWBAAR tijdens de ergste storm

   De elektriciteitsvoorziening in stand houden voor 1,5 miljoen huishoudens tijdens de ergste stormen is een gedurfd idee. SA Power Networks maakt gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid voor BETROUWBARE bewaking en betrouwbaar beheer van hun enorme netwerk, waardoor de mensen in Zuid-Australië ook tijdens extreme weersomstandigheden veilig zijn.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Een nieuwe energiewereld

   Nieuwe megatrends in de wereld van de energie zorgen voor een fundamentele verandering van de energiesystemen over de hele wereld. Zie hoe Schneider Electric deze trends omarmt om een nieuwe wereld van energie te creëren met innovatieve, verbonden technologieën.

   Bekijk het verhaal
  • Default Alternative Text

   Digitale transformatie voor nutsvoorzieningen

   Digitale grid werking voor geoptimaliseerde efficiëntie en gemaximaliseerde assets

   Meer info

   EcoStruxure™ Grid

   Van naadloze, plaatselijke productie en integratie aan de grid edge tot het vormen van een brug tussen vraag en aanbod, vermeerdert EcoStruxure™ Grid de efficiëntie van uw grid voor duurzame netwerken.
   Texte alternatif par défaut
   • Bouw van de nieuwe energiewereld

    In een nieuwe energiewereld op basis van decarbonisatie, decentralisatie en digitaliseringstrends, moeten nutsbedrijven innoveren en evolueren.

   • Het hoofd bieden aan verandering

    Distributiebedrijven worden geconfronteerd met diverse uitdagingen, van een toevloed van DERs tot onzekerheid in verband met de regelgeving en een markt met een grotere complexiteit. Ontdek welke evoluties aanleiding geven tot de grootste veranderingen en hoe nutsbedrijven het hoofd kunnen bieden aan deze veranderingen.

    Meer info
    Default Alternative Text
    • Texte alternatif par défaut
     Power & Grid systemen U kunt de beschikbare tijd en de efficiëntie van uw systemen maximaliseren met onze innovatieve oplossingen voor power management. Ontdek hoe
    • Texte alternatif par défaut
     Elektrische nutsvoorzieningen Een moderne nutsvoorziening is een smart nutsvoorziening. Pak evoluerende uitdagingen aan en beantwoord aan de behoeften van uw klanten, vandaag en morgen, met onze innovatieve oplossingen voor nutsvoorzieningen. Meer info
    • Texte alternatif par défaut
     Microgrids Microgrids zorgen voor gedecentraliseerde energiesystemen die groen, betrouwbaar, veerkrachtig en efficiënt zijn. Meer info
    • Texte alternatif par défaut
     Smart Cities De toekomst ligt open voor smart en geconnecteerde steden. Onze oplossingen voor energie- en infrastructuurbeheer helpen stadscentra om vandaag smarter en groener te worden. Meer info

    Hoe een smart nutsbedrijf worden

    Werken met efficiënte smart grids, structuren van deze generatie decarboniseren en nieuwe energiediensten aanbieden aan de klanten.
    Meer info