Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   2050: een CO2-neutrale TOEKOMST

   Versneld richting een CO2-neutrale TOEKOMST gaan is een gedurfde ambitie. En zelfs nog gedurfder wanneer het leveren van schone energie aan miljoenen mensen betekent dat een verouderd nationaal net moet worden gemoderniseerd. Enel garandeert succes dankzij het gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   BETROUWBAAR tijdens de ergste storm

   De elektriciteitsvoorziening in stand houden voor 1,5 miljoen huishoudens tijdens de ergste stormen is een gedurfd idee. SA Power Networks maakt gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid voor BETROUWBARE controle en beheer van hun enorme netwerk, waardoor de mensen in Zuid-Australië ook tijdens extreme weersomstandigheden veilig zijn.

   Bekijk de video Lees meer

   EcoStruxure™ Grid

   Van naadloze, plaatselijke productie en integratie aan de grid edge tot het vormen van een brug tussen vraag en aanbod, vermeerdert EcoStruxure™ Grid de efficiëntie van uw grid voor duurzame netwerken.
   Standaard alternatieve tekst

   Ontketen het digitale elektriciteitsnet

   Modernisering en digitalisering van het elektriciteitsnet is een groeikans voor nutsbedrijven. Dit verhoogt de betrouwbaarheid, voegt duurzaamheid toe, verbetert de efficiëntie en beveiliging en zorgt voor betere prestaties. Lees de blogpost

   Feiten en trends op energiegebied

   • 75 miljard IoT-verbonden apparaten in 2025
   • 58% stijging van de wereldwijde vraag naar energie in 2040
   • 72% daling van de prijs van zonne-energie sinds 2009
   Standaard alternatieve tekst
   • De nieuwe wereld van energie In een nieuwe energiewereld van decarbonisatie-, decentralisatie- en digitaliseringstrends moeten nutsbedrijven innoveren en evolueren.
   • De toekomst van energie is gekomen Digitalisering, decentralisatie en decarbonisatie veranderen de manier waarop we elektriciteit genereren, transporteren, distribueren en verbruiken. Meer uit het Bloomberg-interview met onze Chief Strategy Officer Emmanuel Lagarrigue, "Future of Energy Summit".
   • Slimme elektriciteitsnetten bereiken hun potentieel
    EcoStruxure voor elektriciteitsbedrijven Slimme elektriciteitsbedrijven moeten evolueren naar intelligente netwerken, nieuwe bedrijfsmodellen en nieuwe klantenservices om verder te groeien dan de verkoop van energie. Ontdek hoe
   • Thermische energie, elektriciteitslijnen en mooie zonsondergang
    Digitaal onderstation Onze nieuwe oplossing combineert interoperabiliteit, cyberbeveiliging en connectiviteit en werkt met IoT om u het leven gemakkelijker te maken en in realtime informatie te verzamelen voor activabeheer binnen alle aspecten van uw bedrijf, van de buitendienst tot de directiekamer. Meer informatie

   Ontdek praktijkverhalen van EcoStruxure™ Grid-klanten

   • Innovation Summit World Tour

    Ontdek onze Innovation Summits en leer te floreren in een snel veranderende wereld. Bezoek ons op de volgende Innovation Summit in Parijs op 5 en 6 april waar wij ons voorbereiden op het aanjagen van de digitale economie.

    Wees onderdeel van de digitale revolutie!
    Default Alternative Text