Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Wij maken INNOVATIE mogelijk

   En dat doen we op elk niveau met EcoStruxure™. Ontdek hoe Schneider Electric gedurfde ideeën verwezenlijkt met een INNOVATIE-portfolio van verbonden producten die klaar zijn voor het 'Internet of Things', Edge Controle en apps, analyses en services.

   Nu bekijken Successen van klanten
  • Default Alternative Text

   2020: ZERO WASTE-ambitie

   ZERO WASTE in fabrieken in 2020 is een gedurfd idee. Met Schneider EcoStruxure™ profiteert Whirlpool Corporation van gegevens en deskundige ondersteuning om zijn duurzaamheidsstrategie te promoten en te bereiken.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   2050: een CO2-neutrale TOEKOMST

   Versneld richting een CO2-neutrale TOEKOMST gaan is een gedurfde ambitie. En zelfs nog gedurfder wanneer het leveren van schone energie aan miljoenen betekent dat een verouderd nationaal net moet worden vervangen. Succes verzekerd voor Enel dankzij het gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid.

   Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
   Default Alternative Text
   Texte alternatif par défaut

   Ontdek EcoStruxure™

   Een enkel IoT-systeem waarmee u concurrentieel kunt blijven in de digitale wereld van vandaag. EcoStruxure verandert de regels van het spel. Ontdek vandaag de meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor uw onderneming. Nu downloaden
   Texte alternatif par défaut
   Schneider Electric heeft aan meer dan 2.500 commerciële beleidsbepalers over de hele wereld vragen gesteld over hun visie op succes, de toekomst van het IoT en hoe onmiddellijk voordeel te halen uit het IoT.   • De nieuwe energie-wereld Een meer elektrische wereld


    In 2040 zal de vraag naar energie 2X de huidige overschrijden.

    Meer weten
    Default Alternative Text
   • Efficiënte & geconnecteerde gebouwen

    Er is meer vraag dan ooit naar innovatie in gebouwen. Schneider Electric gebruikt disruptieve technologieën om het gebouw van morgen te creëren.

    Het verhaal bekijken
    Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
   • Transformatie van de industrie door automatisering

    Schneider Electric helpt ondernemingen om voluit gebruik te maken van de mogelijkheden van het Industrial Internet of Things om de productiviteit te verbeteren en om een goed omschreven meerwaarde te creëren.

    Het verhaal bekijken
    Default Alternative Text
   • Creëren van een nieuw energieparadigma

    De manier waarop we energie produceren en verbruiken is grondig veranderd. Ontdek in deze interactieve gids hoe Schneider Electric nieuwe technologieën inzet om de elektriciteitsdistributie te herdefiniëren.

    Een nieuw tijdperk van IoT ontdekken
    Default Alternative Text

    Creëer nieuwe opportuniteiten met Active Energy Management

    Verminder het energieverbruik en de ecologische impact om realtime- en langetermijnbesparingen te realiseren en om een concurrentievoordeel te halen op de markt.
    Het e-book downloaden