• Default Alternative Text

  6.7M ton staal, 24/7, jaar na jaar

  Het upgraden van een staalproductiefabriek die nooit stopt, is een gedurfd idee. ArcelorMittal verbetert de staalkwaliteit en zorgt tegelijkertijd voor een milieuvriendelijkere productie, waarbij het 24/7 draait met gebruikmaking van Schneider EcoStruxure™ Plant.

  Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Het meest DUURZAME kantoor ter wereld

  Het realiseren van een DUURZAAM kantoor dat meer energie produceert dan het verbruikt, is een gedurfd idee. Deloitte maakt gebruik van IoT-connectiviteit om comfort en energiezuinigheid te garanderen met behulp van Schneider EcoStruxure™ Building.

  Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  2050: een CO2-neutrale TOEKOMST

  Versneld richting een CO2-neutrale TOEKOMST gaan is een gedurfde ambitie. En zelfs nog gedurfder wanneer het leveren van schone energie aan miljoenen betekent dat een verouderd nationaal net moet worden vervangen. Succes verzekerd voor Enel dankzij het gebruik van Schneider EcoStruxure™ Grid.

  Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  Levensreddende BETROUWBAARHEID

  Het bouwen van een hypermodern, duurzaam kinderziekenhuis is een gedurfd idee. Nemours Children’s Hospital zorgt dat noodgeneratoren binnen 10 seconden of sneller de levensreddende stroomvoorziening herstellen en dat medische teams een schone en ononderbroken stroomvoorziening hebben voor BETROUWBAARHEID met Schneider EcoStruxure™ Power.

  Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
 • Default Alternative Text

  DIGITALE filmmagie

  Het creëren van bekroonde effecten buiten Hollywood is een gedurfd idee. Schneider heeft in minder dan vijf maanden een gebruiksklaar datacenter geïnstalleerd voor Animal Logic, dat nu DIGITALE filmmagie maakt met behulp van Schneider EcoStruxure™ IT.

  Nu bekijken Ontdek EcoStruxure
  Default Alternative Text
  Texte alternatif par défaut

  Ontdek EcoStruxure™

  Een enkel IoT-systeem waarmee u concurrentieel kunt blijven in de digitale wereld van vandaag. EcoStruxure verandert de regels van het spel. Ontdek vandaag de meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor uw onderneming. Nu downloaden
  Texte alternatif par défaut
  Schneider Electric heeft aan meer dan 2.500 commerciële beleidsbepalers over de hele wereld vragen gesteld over hun visie op succes, de toekomst van het IoT en hoe onmiddellijk voordeel te halen uit het IoT.  • De nieuwe energie-wereld Een meer elektrische wereld


   In 2040 zal de vraag naar energie 2X de huidige overschrijden.

   Meer weten
   Default Alternative Text
  • Efficiënte & geconnecteerde gebouwen

   Er is meer vraag dan ooit naar innovatie in gebouwen. Schneider Electric gebruikt disruptieve technologieën om het gebouw van morgen te creëren.

   Het verhaal bekijken
   Aerial view of a smart city at night, smart buildings.
  • Transformatie van de industrie door automatisering

   Schneider Electric helpt ondernemingen om voluit gebruik te maken van de mogelijkheden van het Industrial Internet of Things om de productiviteit te verbeteren en om een goed omschreven meerwaarde te creëren.

   Het verhaal bekijken
   Default Alternative Text
  • Creëren van een nieuw energieparadigma

   De manier waarop we energie produceren en verbruiken is grondig veranderd. Ontdek in deze interactieve gids hoe Schneider Electric nieuwe technologieën inzet om de elektriciteitsdistributie te herdefiniëren.

   Een nieuw tijdperk van IoT ontdekken
   Default Alternative Text

   Creëer nieuwe opportuniteiten met Active Energy Management

   Verminder het energieverbruik en de ecologische impact om realtime- en langetermijnbesparingen te realiseren en om een concurrentievoordeel te halen op de markt.
   Het e-book downloaden