Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Wij maken INNOVATIE mogelijk

   En dat doen we op elk niveau met EcoStruxure™. Ontdek hoe Schneider Electric gedurfde ideeën verwezenlijkt met een INNOVATIE-portfolio van verbonden producten die klaar zijn voor het 'Internet of Things', Edge Controle en apps, analyses en services.

   Nu bekijken Successen van klanten
  • Default Alternative Text

   2020: ZERO WASTE-ambitie

   ZERO WASTE in fabrieken in 2020 is een gedurfd idee. Met Schneider EcoStruxure™ profiteert Whirlpool Corporation van gegevens en deskundige ondersteuning om zijn duurzaamheidsstrategie te promoten en te bereiken.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Innovation Summit World Tour

   De digitale economie vraagt om gedurfde ideeën en innovatie om concurrerend te blijven. De Innovation Summits van Schneider Electric hebben tot doel u er klaar voor te maken om in dit tijdperk toonaangevend te zijn.

   Meer informatie

   EcoStruxure™: IoT-enabled architecture and platform

   EcoStruxure is het open, interoperabele plug-and-play IoT-architectuurplatform van Schneider Electric voor huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en bedrijfssectoren.

   EcoStruxure voorziet in innovatie op elk niveau, van verbonden producten tot edge-beheersing en van apps tot analyses en services in 6 expertisedomeinen: Elektriciteit, IT, Gebouw, Machine, Fabriek en Elektriciteitsnet. Tevens biedt het enorme meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, operationele efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor onze klanten.

   Onze beeldende klantverhalen

   • ArcelorMittal

    ArcelorMittal verbetert de staalkwaliteit en zorgt tegelijkertijd voor een milieuvriendelijkere productie, waarbij het 24/7 draait met gebruikmaking van Schneider EcoStruxure™ Plant.

   • Hilton Garden Inn Dubai Mall of the Emirates

    De grootste Hilton Garden Inn buiten de VS is nu een van Hiltons meest efficiënte en duurzame hotels.

   • SA Power Networks

    De elektriciteitsvoorziening in stand houden voor 1,5 miljoen huishoudens tijdens de ergste stormen is een gedurfde ambitie.

   • Telefónica

    Met Schneider EcoStruxure™ IT verwerkt het Alcalá-datacenter van Telefónica een duizelingwekkende 14 kW per rack en zorgt daarbij bovendien voor betrouwbare services.

   Bekijk | IoT: de kracht achter de Digital Economy-serie

   IoT verandert de manier waarop bedrijven en consumenten met elkaar communiceren. We zijn getuige van een ongekende toegang tot innovatieve technologieën, toenemende verwachtingen van klanten en bergen aan gegevens. Geen enkele sector blijft hierdoor onberoerd. In deze exclusieve CNBC-serie die door Schneider Electric is gesponsord, worden de trends en technologieën verkend die de overgang naar een digitale economie mogelijk maken.
   • Paris Innovation Summit 2018 Keynote

    The disruptive technologies of the Digital Economy are challenging companies to think and act differently. Jean-Pascal Tricoire, Schneider Electric Chairman & CEO, opens the Paris Innovation Summit and explains how we Power the Digital Economy.

   • Innovation Summit World Tour

    Ontdek onze Innovation Summits en leer te floreren in een snel veranderende wereld. Bezoek ons op de volgende Innovation Summit in Parijs op 5 en 6 april waar wij ons voorbereiden op het aanjagen van de digitale economie.

    Wees onderdeel van de digitale revolutie!
    Default Alternative Text

    Feiten over EcoStruxure

    • 21.000 Systeemintegrators en partners in één ecosysteem
    • 1,5 miljoen Beheerde activa
    • 40+ Gecommercialiseerde digitale services
    Standaard alternatieve tekst

    Ontdek EcoStruxure™

    Een enkel IoT-systeem waarmee u concurrentieel kunt blijven in de digitale wereld van vandaag. EcoStruxure verandert de regels van het spel. Ontdek vandaag de meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor uw onderneming. Nu downloaden
    Standaard alternatieve tekst