Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  EcoStruxure platform begrijpen

  De pijler van toepassingen IoT-compatibel. Transformeer uw verbonden bedrijf door middel van ons basis technologieplatform.

  Video bekijken
 • Default Alternative Text

  De plannen van Nigeria voor een betere toekomst

  Microsoft en Schneider Electric rusten scholen en verpleeginrichtingen uit met schone en betrouwbare zonne-energie.

  Video bekijken Meer weten
 • Default Alternative Text

  Investeren in IoT opleiding

  We zijn een partnership aangegaan met ESCP Europe om de IoT Chair op te richten die de leiders van morgen moet helpen om het veranderende business landschap in het IoT tijdperk echt te begrijpen.

  Bekijk de video

  EcoStruxure™ Platform

  De digitale backbone connecteert de beste OT-oplossingen met de meest recente IT-technologie om geblokkeerde waarde in uw onderneming vrij te maken en om u te laten genieten van de echte mogelijkheden van het Internet of Things.
  • EcoStruxure platform begrijpen

   De pijler van toepassingen IoT-compatibel. Transformeer uw verbonden bedrijf door middel van ons basis technologieplatform.

  • In staat stellen van cloud-geconnecteerde digitale diensten

   Ontdek hoe Schneider Electric zijn EcoStruxure Platform versterkt om een geblokkeerde meerwaarde voor uw klanten vrij te maken.

  • Onze partnerships Versterking van het IoT Ecosysteem

   Onze op open normen gebaseerde aanpak wordt ondersteund door onze samenwerking met vooraanstaande instellingen zoals het Industrial Internet Consortium, IEEE en het Open Interconnect Consortium, en door een technologisch partnership met topondernemingen zoals Microsoft, PTC, ARM, Dell, Cisco, Intel, Hewlett-Packard Enterprise, SIGFOX, Salesforce, Kinvey en IBM.

   Ontdek EcoStruxure

   Een enkel IoT-systeem waarmee u concurrentieel kunt blijven in de digitale wereld van vandaag. EcoStruxure verandert de regels van het spel. Ontdek vandaag de meerwaarde op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit voor uw onderneming.
   Nu downloaden