Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Dit is EcoStruxure™ Power

   IoT-geconnecteerde tools voor de verbetering van elk aspect van uw systeem voor elektriciteitsdistributie. Niets wordt aan het toeval overgelaten dankzij realtime-gegevens en smart analysesystemen voor predictief onderhoud.

  • Default Alternative Text

   Levensreddende BETROUWBAARHEID

   Het bouwen van een hypermodern, duurzaam kinderziekenhuis is een gedurfd idee. Nemours Children’s Hospital zorgt dat noodgeneratoren binnen 10 seconden of sneller de levensreddende stroomvoorziening herstellen en dat medische teams een schone en ononderbroken stroomvoorziening hebben voor BETROUWBAARHEID met Schneider EcoStruxure™ Power.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Creëren van een nieuw energieparadigma

   De manier waarop we energie produceren en verbruiken is fundamenteel veranderd. Leer hoe Schneider Electric™ gebruik maakt van nieuwe technologieën om energiedistributie opnieuw te definiëren door middel van deze interactieve gids.

   Ontdek een nieuw tijdperk van internet der dingen
  • Default Alternative Text

   Een herdefinitie van de toekomst

   Met open integratie, real-time activiteiten en analyses en verhoogde niveaus van cybersecurity maakt EcoStruxure Power optimaal gebruik van nieuwe kansen die worden gecreëerd door intelligente apparaten en digitalisering voor het leveren van verbeterde betrouwbaarheid, veiligheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit.

   Bekijk de video Bekijk het e-book

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power biedt een veiliger, betrouwbaarder en efficiëntere energie voor een betere gemoedsrust en aanzienlijke financiële voordelen. IoT-enabled en toekomstbestendige oplossingen zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en werken gewoon. Onze gedigitaliseerde LS- en MS-oplossingen bieden innovaties op elk niveau en waarborgen een betere connectiviteit, realtime-werking en smart analysesystemen.
   Standaard alternatieve tekst

   Steek vandaag al energie in de digitale toekomst

   Of u zich nu bezighoudt met het ontwerpen, bouwen, gebruiken, bedienen of onderhouden van gebouwen of belangrijke installaties, ontdek vier manieren voor het beheren van het hedendaagse nieuwe elektriciteitsdistributiemodel in onze gratis e-Gids. Meer informatie

   Feiten over EcoStruxure Power

   • Tot 15% Verlaging van onderhoudskosten
   • Tot 10% Verlaging van energiekosten
   • Tot 15% Verlaging van projectkosten
   Standaard alternatieve tekst
   • Uw elektrische systeem heeft iets te zeggen Geef het een stem met EcoStruxure Power. Monitor de energieverdeling, anticipeer noden, voorzie probleempunten en bedien assets op afstand met de Smart Panels oplossing. Meer weten
   • Texte alternatif par défaut
    Denk groot. Zoek een partner. Het Schneider Electric Partner Program levert software, tools en opleidingen die u kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van de meest recente trends en om voorsprong te nemen op uw concurrenten. Meer info
   • Standaard alternatieve tekst
    Power en Grid systemen Maximaliseer de beschikbare tijd en de efficiëntie van uw grid systemen met onze innovatieve oplossingen voor power management. Meer info
   • Standaard alternatieve tekst
    Stroombeheer Vergroot de beschikbaarheid en betrouwbaarheid en zorg voor operationele efficiëntie en kostenbesparingen met monitoring en regeling van de elektriciteitsvoorziening. Meer informatie

   EcoStruxure voor uw bedrijf

   Optimaliseer uw energieverbruik, zorg voor een gezonde en productieve werkomgeving, vernieuw oudere installaties en maak overal en altijd verbinding met uw geïntegreerde oplossingen
   Meer informatie

   Verhalen van klanten - EcoStruxure Power

   • Kinderziekenhuis van Nemours

    Ontdek hoe Schneider Electric achter de schermen werkt aan een zuivere, continue elektriciteitsbron voor het kinderziekenhuis van Nemours.

   • Luchthaven van Genève

    Moderniseren van de elektriciteitsdistributie op een luchthaven – van parkeerplaats tot vertrekhal – zonder vertragingen.

   • Maison Manival

    Een Franse ambachtelijke bakkerij bewijst dat verbonden technologie van Schneider kan helpen bij het voortbestaan van traditionele bedrijven.

   • Melbourne Cricket Ground

    De kosten van een stadion met 100.000 zitplaatsen bijhouden en inzicht in de besparingen in realtime.

   • Innovation Summit World Tour

    Ontdek onze Innovation Summits en leer te floreren in een snel veranderende wereld. Bezoek ons op de volgende Innovation Summit in Parijs op 5 en 6 april waar wij ons voorbereiden op het aanjagen van de digitale economie.

    Wees onderdeel van de digitale revolutie!
    Innovation Summit World Tour