• Default Alternative Text

  Dit is EcoStruxure™ Power

  IoT-geconnecteerde tools voor de verbetering van elk aspect van uw systeem voor elektriciteitsdistributie. Niets wordt aan het toeval overgelaten dankzij realtime-gegevens en smart analysesystemen voor predictief onderhoud.

 • Default Alternative Text

  Levensreddende BETROUWBAARHEID

  Het bouwen van een hypermodern, duurzaam kinderziekenhuis is een gedurfd idee. Nemours Children’s Hospital zorgt dat noodgeneratoren binnen 10 seconden of sneller de levensreddende stroomvoorziening herstellen en dat medische teams een schone en ononderbroken stroomvoorziening hebben voor BETROUWBAARHEID met Schneider EcoStruxure™ Power.

  Nu bekijken
 • Default Alternative Text

  Creëren van een nieuw energieparadigma

  De manier waarop we energie produceren en verbruiken is fundamenteel veranderd. Leer hoe Schneider Electric™ gebruik maakt van nieuwe technologieën om energiedistributie opnieuw te definiëren door middel van deze interactieve gids.

  Ontdek een nieuw tijdperk van internet der dingen
 • Default Alternative Text

  De toekomst van vermogensdistributie

  We hebben een nieuwe definitie gegeven aan de term elektriciteitsdistributie dankzij ons nieuwe geconnecteerde gamma van gedigitaliseerde LS- en MS-oplossingen, met onder meer de luchtgeïsoleerde Masterpact MTZ vermogenschakelaar, die de connectiviteit, de realtime-werking en de smart analysesystemen beter doen functioneren. Bent u er klaar voor?

  De video bekijken Masterpact MTZ ontdekken

  EcoStruxure™ Power

  EcoStruxure Power biedt een veiliger, betrouwbaarder en efficiëntere energie voor een betere gemoedsrust en aanzienlijke financiële voordelen. IoT-enabled en toekomstbestendige oplossingen zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en werken gewoon. Onze gedigitaliseerde LS- en MS-oplossingen bieden innovaties op elk niveau en waarborgen een betere connectiviteit, realtime-werking en smart analysesystemen.
  Texte alternatif par défaut
  • Uitgave 2017: Technische gids voor middenspanning

   Krijg een volledige ondersteuning voor het voorschrijven, ontwerpen, installeren, bedienen, controleren en onderhouden van elektrische netwerken volgens de meest recente IEC-normen voor midden- en laagspanning.

   Meer info
   Default Alternative Text
  • Bouw van de nieuwe energiewereld

   In een nieuwe energiewereld op basis van 3D-trends, decarbonisatie, decentralisatie en digitalisering, moeten nutsbedrijven innoveren en evolueren.

   • Uw elektrische systeem heeft iets te zeggen Geef het een stem met EcoStruxure Power. Monitor de energieverdeling, anticipeer noden, voorzie probleempunten en bedien assets op afstand met de Smart Panels oplossing. Meer weten
   • Texte alternatif par défaut
    Denk groot. Zoek een partner. Het Schneider Electric Partner Program levert software, tools en opleidingen die u kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van de meest recente trends en om voorsprong te nemen op uw concurrenten. Meer info
   • Texte alternatif par défaut
    Power en Grid systemen Maximaliseer de beschikbare tijd en de efficiëntie van uw grid systemen met onze innovatieve oplossingen voor power management. Meer info
   • Texte alternatif par défaut
    EcoStruxure voor uw onderneming Optimaliseer uw energieverbruik, onderhoud een gezonde en productieve omgeving, update verouderende facilities en werk met geconnecteerde, geïntegreerde oplossingen, altijd, overal. Meer info

   De impact van vermogensbeheer op de prestaties van een gebouw en op de energiekosten

   Het energiegebruik is een van de grootste probleempunten bij het beheer van facilities en gebouwen blijken de grootste energieverbruikers te zijn. Toch besteden de meeste eigenaars en exploitanten van gebouwen geen aandacht aan vermogensmeting en -beheer.
   Meer weten

   EcoStruxure™ Success Stories

   • Texte alternatif par défaut Shedd Aquarium

   • Texte alternatif par défaut Nemours Children’s Hospital
   • Texte alternatif par défaut South Australia Power Networks

   • Texte alternatif par défaut University of Rochester Medical Center