Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Dit is EcoStruxure™ Power

   IoT-geconnecteerde tools voor de verbetering van elk aspect van uw systeem voor elektriciteitsdistributie. Niets wordt aan het toeval overgelaten dankzij realtime-gegevens en smart analysesystemen voor predictief onderhoud.

  • Default Alternative Text

   Levensreddende BETROUWBAARHEID

   Het bouwen van een hypermodern, duurzaam kinderziekenhuis is een gedurfd idee. Nemours Children’s Hospital zorgt dat noodgeneratoren binnen 10 seconden of sneller de levensreddende stroomvoorziening herstellen en dat medische teams een schone en ononderbroken stroomvoorziening hebben voor BETROUWBAARHEID met Schneider EcoStruxure™ Power.

   Nu bekijken
  • Default Alternative Text

   Creëren van een nieuw energieparadigma

   De manier waarop we energie produceren en verbruiken is fundamenteel veranderd. Leer hoe Schneider Electric™ gebruik maakt van nieuwe technologieën om energiedistributie opnieuw te definiëren door middel van deze interactieve gids.

   Ontdek een nieuw tijdperk van internet der dingen
  • Default Alternative Text

   Een herdefinitie van de toekomst

   Met open integratie, real-time activiteiten en analyses en verhoogde niveaus van cybersecurity maakt EcoStruxure Power optimaal gebruik van nieuwe kansen die worden gecreëerd door intelligente apparaten en digitalisering voor het leveren van verbeterde betrouwbaarheid, veiligheid, efficiëntie, duurzaamheid en connectiviteit.

   Bekijk de video Bekijk het e-book

   EcoStruxure™ Power

   EcoStruxure Power biedt een veiliger, betrouwbaarder en efficiëntere energie voor een betere gemoedsrust en aanzienlijke financiële voordelen. IoT-enabled en toekomstbestendige oplossingen zijn aangepast aan uw specifieke behoeften en werken gewoon. Onze gedigitaliseerde LS- en MS-oplossingen bieden innovaties op elk niveau en waarborgen een betere connectiviteit, realtime-werking en smart analysesystemen.
   Texte alternatif par défaut
   • Energiedistributie ondergaat een transformatie

    Het traditionele lineaire pad van de centrale naar het stopcontact maakt plaats voor een gedigitaliseerd IoT leveringsmodel, dat meer geïntegreerd is, meer verbonden is en sneller reageert op real-time incidenten.

   • Uitgave 2017: Technische gids voor middenspanning

    Krijg een volledige ondersteuning voor het voorschrijven, ontwerpen, installeren, bedienen, controleren en onderhouden van elektrische netwerken volgens de meest recente IEC-normen voor midden- en laagspanning.

    Meer info
    Default Alternative Text
   • Bouw van de nieuwe energiewereld

    In een nieuwe energiewereld op basis van 3D-trends, decarbonisatie, decentralisatie en digitalisering, moeten nutsbedrijven innoveren en evolueren.

    • Uw elektrische systeem heeft iets te zeggen Geef het een stem met EcoStruxure Power. Monitor de energieverdeling, anticipeer noden, voorzie probleempunten en bedien assets op afstand met de Smart Panels oplossing. Meer weten
    • Texte alternatif par défaut
     Denk groot. Zoek een partner. Het Schneider Electric Partner Program levert software, tools en opleidingen die u kunt gebruiken om op de hoogte te blijven van de meest recente trends en om voorsprong te nemen op uw concurrenten. Meer info
    • Texte alternatif par défaut
     Power en Grid systemen Maximaliseer de beschikbare tijd en de efficiëntie van uw grid systemen met onze innovatieve oplossingen voor power management. Meer info
    • Texte alternatif par défaut
     EcoStruxure voor uw onderneming Optimaliseer uw energieverbruik, onderhoud een gezonde en productieve omgeving, update verouderende facilities en werk met geconnecteerde, geïntegreerde oplossingen, altijd, overal. Meer info

    De impact van vermogensbeheer op de prestaties van een gebouw en op de energiekosten

    Het energiegebruik is een van de grootste probleempunten bij het beheer van facilities en gebouwen blijken de grootste energieverbruikers te zijn. Toch besteden de meeste eigenaars en exploitanten van gebouwen geen aandacht aan vermogensmeting en -beheer.
    Meer weten

    EcoStruxure™ Success Stories

    • Texte alternatif par défaut Shedd Aquarium

    • Texte alternatif par défaut Nemours Children’s Hospital
    • Texte alternatif par défaut South Australia Power Networks

    • Texte alternatif par défaut University of Rochester Medical Center