Belgium (Dutch)

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

    Betrouwbare gegevens voor het DIGITALE leven

    Het leveren van veilige cloudservices vanuit een van 's werelds meest intensief gebruikte datacenters, is een gedurfde ambitie. Met Schneider EcoStruxure™ IT zorgt het Alcalá-datacenter van Telefónica voor betrouwbare services die gelijke tred houden met de groeiende DIGITALE levens van klanten en wordt er een duizelingwekkende 14 kW per rack verwerkt.

    Ontdek EcoStruxure
  • Het traject van een digitaal telecombedrijf

    Telefónica begon als telefoonmaatschappij en breidde zijn activiteiten uit tot digitaal telecombedrijf. Het datacenter van Alcalá kan maar liefst 14 kW per rack verwerken en behoort daardoor tot de datacenters met de dichtste densiteit ter wereld.

Uitdaging

• Om het hoofd te kunnen bieden aan de groeiende vraag van klanten, besliste Telefónica om een nieuw datacenter te bouwen net buiten Madrid, Spanje.

• Het doel: De capaciteit te verhogen, een flexibel, schaalbaar systeem te creëren en de kostenefficiëntie te verbeteren door meerdere kleinere datacenters van over de hele wereld onder één dak te brengen.

• Het datacenter van Telefónica in Alcalá biedt datahosting en housing aan diverse interne en externe klanten

• Het datacenter van Alcalá moest veiliger en krachtiger worden om te kunnen voldoen aan de nieuwe eisen van het digitale tijdperk en tegelijk te beantwoorden aan de nieuwe normen met betrekking tot efficiëntie en duurzaamheid met een minimale milieu-impact

MG_3331-copia-708x218

Oplossing

Efficiëntie en betrouwbaarheid met EcoStruxure™
   Apps, analysesystemen en services: Remote Monitoring Services
   Connected-producten: Laagspanningskast, gebouwverlichting, UPS

• Telefónica stelde zijn vertrouwen in Schneider Electric voor de levering van een breed gamma aan oplossingen en services waarmee het energiebesparing kon realiseren en de veiligheid en stabiliteit van zijn datacenter kon verbeteren.

• Deze samenwerking resulteerde in een efficiënte vermindering van het energieverbruik en CO2-uitstoot door de installatie van laagspanningskasten, kabelkanalen en accu's.

• De installatie van een UPS en een Andover Continuum gebouwbeheersysteem resulteerde in een systeem op basis van decentrale technologie dat het gebouw stuurt en bewaakt en tegelijk de alarmen en de energie-infrastructuur beheert.

• Dankzij deze oplossingen kon Telefónica de status van elke component van de installatie in real-time bewaken, zodat fouten vroeg kunnen worden gedetecteerd en aan de strengste betrouwbaarheidseisen kan worden voldaan.

Resultaten

• De energiekosten van het datacenter in Alcalá liggen 60% lager dan bij DCIM-systemen en de Gold Tier IV® certificering.
• Telefónica kan nieuwe servers aansluiten in running-modus zonder onderbrekingen om de systemen te herconfigureren of te herinrichten.
• Het gebouwbeheersysteem verzamelt data van ongeveer 45.000 elementen.

Ontdek hoe uw bedrijf succesvol kan zijn met innovatie op elk niveau

Meer weten

Meer verhalen van klanten

Lees verder