Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Business people in hard-hats walking on factory floor with lots of machines, power management, plant solutions.

   Field services

   Optimaliseer de levenscyclus van uw installaties, verbeter de prestaties en veiligheid, en verlaag de onderhoudskosten met een ervaren en betrouwbare leverancier van allesomvattende Field Services.

   Elektrische distributieIndustriële automatisering
   • Een langere levensduur voor materieel Terwijl de totale eigendomskosten dalen en de duurzaamheid toeneemt

    Dankzij onze meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij het ontwerp/de installatie vereenvoudigen, de levensduur van materieel verlengen, de veiligheid van medewerkers/apparatuur vergroten en de efficiency en betrouwbaarheid van de algehele technische infrastructuur verbeteren.

    Zakenman die met tekeningen in zijn hand uitkijkt over de productieafdeling; hij blijft steeds groter wordende uitdagingen de baas dankzij de uitgebreide Field Services van Schneider Electric.

    Uitdagingen

    Financiële vereisten beperken uw werkingsbudgetten terwijl de verwachtingen inzake beschikbaarheid, prestaties, energie-efficiëntie en veiligheid en beveiliging blijven stijgen. Onze services pakken de verouderende technische infrastructuur en het ervaringsverlies aan zodat onderhoud, beheer en planning op lange termijn gemakkelijker worden. Zo kunt u deze steeds groeiende uitdagingen probleemloos aannemen.
    Hoe oud uw materieel ook is, wij bieden er passende serviceopties voor die onder andere bestaan uit onderhoud, beheer op afstand, reserveonderdelen, training, modernisering en advisering. Al deze opties zijn afgestemd op de 5 belangrijkste fasen van de levenscyclus voor activabeheer. Medewerker en manager in magazijn.

    Levenscyclus voor activabeheer

    Services op maat, op elk gewenst punt in uw project
    Hoe oud uw materieel ook is, wij bieden er passende serviceopties voor die onder andere bestaan uit onderhoud, beheer op afstand, reserveonderdelen, training, modernisering en advisering. Al deze opties zijn afgestemd op de 5 belangrijkste fasen van de levenscyclus voor activabeheer. Medewerker en manager in magazijn.

    Field services per vakgebied

    Waarom zou u voor ons kiezen?

    • Pictogram services Uw allround dienstverlener Maatwerk voor elk bedrijf; onze services zijn wereldwijd en lokaal beschikbaar. Of u nu op één locatie of binnen uw hele organisatie onze expertise nodig hebt: wij helpen u gedurende de volledige levenscyclus van alle onderdelen binnen uw infrastructuur.
    • Standaard alternatieve tekst Beheers uw onderhoudskosten Eén onderhoudsplan met één verantwoordelijke leverancier. Maak beheer en budgettering gemakkelijker door te kiezen voor beheerste, consistente kosten die geen verrassingen opleveren.

    Feiten

    • Standaard alternatieve tekst Een geschiedenis die meer dan 170 jaar teruggaat, met de bijbehorende uitgebreide ervaring
    • Blauw pictogram samenwerking Meer dan 160.000 medewerkers in ruim 100 landen
    • Blauw helm icoon Meer dan 6700 gecertificeerde FSR's (Field Service Representatives) wereldwijd