Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Two physicians reviewing big data analytics, facility management software.

   ArcFM Enterprise GIS Solution Services

   Standaard alternatieve tekst

   Uitdagingen

   Smart Grid-oplossing Geschikt voor nutsbedrijven

   ArcFM Enterprise Geographic Information System Services biedt een grafische, datarijke omgeving waarin de informatie wordt weergegeven die nutsbedrijven nodig hebben. ArcFM GIS biedt een kaartgecentreerde, intuïtieve manier om gegevens van een voorziening te modelleren, ontwerpen en beheren.

   Tabel met beschrijving van aanbod ArcFM Enterprise GIS Solution

   Standaard alternatieve tekst
   • Oplossingen

    ArcFM Enterprise GIS biedt een kaartgecentreerde, intuïtieve manier om gegevens van een voorziening en landspecifieke informatie te modelleren, ontwerpen en beheren. U kunt beschikken over betrouwbare gegevens over kritieke functies, zoals leveringen, probleemoplossing, technische analyses, en zelfs betrekkingen met de media tijdens stroomstoringen.
   • Uitzonderlijk aanbod

    Ondersteuningspakket op maat dat u helpt om uw kosten te beheersen en te verlagen en tegelijkertijd de beschikbaarheid en levensduur van uw installaties te verbeteren. Gemoedsrust dankzij een internationaal bedrijf met de diepgaande expertise van een fabrikant dat langetermijnondersteuning biedt en streeft naar snelle responstijden.
   • Differentiatie

    Het ArcFM Enterprise GIS-supportteam van Schneider Electric bestaat uit goed opgeleide technici met jarenlange ervaring. Het team is van essentieel belang voor het voortgaande succes van onze klanten bij het gebruik van ArcFM GIS.