Belgium (Dutch)

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Oplossingen van Schneider Electric

  Word efficiënter, verlaag kosten en haal uw duurzaamheidsdoelstellingen met ons uitgebreide portfolio van geïntegreerde oplossingen. Ontdek innovatie op elk niveau.

 • Default Alternative Text

  Ontdek Lifecycle Services

  Van advies over energie en duurzaamheid tot het optimaliseren van de levenscyclus van uw assets, wij hebben diensten om aan uw bedrijfsbehoeften te voldoen.

  + Lifecycle Services

  Life is On

  Wij hebben een leidende positie bij de digitale transformatie van energiemanagement en automatisering in woonhuizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Onze technologieën zorgen ervoor dat 'Life is On' altijd en overal geldt voor iedereen.

  EcoStruxure: Innovatie op elk niveau

  EcoStruxure is ons open, interoperabele plug-and-play IoT-architectuurplatform voor huizen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en bedrijfssectoren.

  Oplossingen voor uw bedrijf

  Optimaliseer uw energieverbruik, zorg voor een gezonde en productieve werkomgeving, vernieuw oudere installaties en maak overal en altijd verbinding met uw geïntegreerde oplossingen.

  Oplossingen voor thuis

  Thuis draait het niet alleen om esthetiek, maar ook om hoe u zich voelt. Schneider Electric ontwikkelt innovatieve oplossingen die niet alleen uw woning en uw levensstijl veraangenamen, maar ook uw energierekeningen verlagen en uw gezin en waardevolle eigendommen beschermen.

  • Software

   Innovatieve softwareoplossingen die de connectiviteit, efficiëntie, betrouwbaarheid, veiligheid en duurzaamheid verbeteren. Met onze oplossingen kunt u snel en effectief inspelen op veranderende marktomstandigheden.

   Meer informatie
   Computer Network, Abstract

  Bekijk onze oplossingen in actie

  Ontdek wat 'Life Is On' betekent voor onze klanten, en het succes dat ze behalen door voor ons te kiezen.
  Bekijk de verhalen van klanten