Belgium (Dutch)

Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

 • Default Alternative Text

  Netcyberbeveiliging

  Producten, oplossingen en services voor cyberbeveiliging zijn sleutelelementen voor de bescherming van uw inkomsten en van uw reputatie.

  De video bekijken Het eBook lezen
 • Night aerial view of highways running through the smart city filled with bright lights, transportation, electric power distribution.

  Het net versterken

  Beveilig de beschikbaarheid van elektriciteitsnetten met geavanceerde cyberbeveiliging-services voor de geconnecteerde toestellen op de elektriciteitsnet.

  Ontdek hoe (in het Engels)

  End-to-end netcyberbeveiliging

  Voorzie de nodige stappen om de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten te waarborgen dankzij een uitgebreide netcyberbeveiliging. Het kernelement is een risicobeperking die de cyberbeveiliging versterkt vanaf het sensorniveau tot het applicatieniveau, en waarbij uw mensen, processen en organisatie betrokken worden.
  • Netcyberbeveiliging voor de continuïteit van uw bedrijfsactiviteiten

   Gegevensinbreuken en andere vormen van cybercrime kosten bedrijven over de hele wereld elk jaar miljarden en de schade aan de merkreputatie is soms niet te overzien. Omdat hackers altijd zwak verdedigde systemen aanvallen, beschrijft deze paper 5 "best practices" voor cyberbeveiliging om de kwetsbaarheden van een systeem te minimaliseren.

   De webinar bekijken: Cyberbeveiliging om het net te versterken
   Smart Energy Generation
  • Een kader voor het ontwikkelen en evalueren van de cyberbeveiliging van onderstations voor nutsvoorzieningen

   Ontdek de processen en procedures voor het beveiligen van een onderstation, met adviezen voor het aanpakken van de uitdagingen die gepaard gaan met het asset management van onderstations, en met een beschrijving van enkele beschikbare tools.

   White paper downloaden
   Experienced senior electrician working on a transformer in substation
   • Zekere en betrouwbare energie

    • Cyberbeveiliging is ingebed in onze producten en oplossingen, en wordt ondersteund door onze expert services.
    • Onze uitgebreide deskundigheid in verband met cyberbeveiliging omvat IT- en OT-systemen. U beschikt dus over een verenigd front tegen bedreigingen en kunt uw bedrijfscontinuïteit maximaliseren, de betrouwbaarheid en de prestaties verbeteren en een perfecte compliance halen.
   • Voordelen

    Voor een end-to-end cyberbeveiliging pakken we elk risicogebied in verband met cyberbeveiliging in uw onderneming aan: 
    Componenten: Secure-by-design, geconnecteerde producten met IEC 62351 principes voor rolgebaseerde toegangscontrole 
    Systemen: De meest recente maatregelen voor IT-beveiliging, aangepast voor en toegepast op OT-systemen gebaseerd op IEC 62443
    Processen en procedures: Gebruiksklare oplossingen, ontwikkeld met gecertificeerde cyberbeveiligingsprocessen en -procedures voor engineering, inbedrijfstelling en onderhoud met IEC 62443-2-4
    Mensen en organisatie: Gecertificeerde deskundigen en organisatie met GICSP en IEC 62443-2-4 SCADA

   Cyberbeveiliging is een onderdeel van het DNA van onze producten en van onze software

   Services voor cyberbeveiliging van het elektriciteitsnet

   Oplossingen voor systeemcontrole zijn meer en meer open en onderling geconnecteerd zodat de digitalisering ook meer voordelen kan bieden. Deze connectiviteit brengt echter uitdagingen in verband met cyberbeveiliging mee bij netautomatisering, supervisiesystemen en telecominfrastructuur. Een net dat problemen oplevert, heeft een negatieve invloed op het vertrouwen van de klanten en verlaagt de betrouwbaarheid van het systeem.

   Succes boeken in het digitale tijdperk met EcoStruxure™ Grid

   Ontdek hoe Schneider Electric een toonaangevende rol speelt in de wereld van de energie met geconnecteerde producten, periferiecontrole en apps, analysesystemen en services.
   Meer weten
   Default Alternative Text

   Hulp nodig?

   Vul uw gegevens in zodat we u een zo goed mogelijk antwoord kunnen geven
   * *verplicht

   Standaard alternatieve tekst