Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • A man viewing water pipes and flow charts on multiple monitors, sustainability reporting.

   StruxureWare

   Maak optimaal gebruik van uw bedrijfssystemen en bereik energie-efficiëntie met innovatieve software. Ontdek hoe StruxureWare, ons geïntegreerde softwareplatform, de activiteiten van uw gebouwen kan optimaliseren.

   Meer weten
   • Gezondheidszorg StruxureWare softwarepakketten

    StruxureWare for Healthcare biedt faciliteitbestrijkende zichtbaarheid en toegang tot kritische gegevens, zodat de financiële gezondheid en veiligheid van de patiënten in het ziekenhuis gegarandeerd is. Tegelijk helpt de software bij het optimaliseren van de productiviteit van het personeel, de veiligheid van het ziekenhuis en het zorgmilieu.

   • Voeding en dranken StruxureWare softwarepakketten

    Geïntegreerde best-in-class software verbetert de duurzaamheid van de activiteiten en de efficiëntie van de aanvoerketen en het productieproces en verbetert tegelijk voedselveiligheid en energiebesparingen.

   • Water en afvalwater StruxureWare softwarepakketten

    Verkrijg een beter zicht op de toevoer, het verzamelen en de behandeling van het water en controleer de processen en de energie-efficiëntie van het terrein tot de onderneming. Nutsvoorzieningen liggen aan de basis van uitmuntende bedrijfsprestaties en verminderen het energieverbruik en de totale exploitatiekosten.

   • Datacenters StruxureWare softwarepakketten

    De software voor innovatief infrastructuurbeheer van datacenters (DCIM) zorgt voor een goede zichtbaarheid van gebouwen tot servers. Gebruikers verminderen het energieverbruik, beschermen de beschikbaarheid en verbeteren de plannings- en werkingsprestaties gedurende de levenscyclus van het datacenter.

    People in a meeting, sustainability consulting, corporate performance management

    Uitdagingen

    Een goed beheer van het gebruik van resources in uw onderneming is van cruciaal belang voor een lager energieverbruik en een efficiëntere productie. Software waarmee u uw activiteiten kunt stroomlijnen kan een essentieel instrument zijn voor het verkrijgen van een allesomvattende kijk op de onderneming.
    Facilities manager using energy monitoring software on a multiple screen view, industrial energy management.

    Software die speciaal voor u werd ontwikkeld

    StruxureWare helpt u bij het runnen van een enkele machine tot een volledig bedrijf

    Waarom StruxureWare kiezen

    • Default Alternative Text Interoperabiliteit Hebt u informatiesilo's die de prestaties en winstgevendheid onderuithalen? StruxureWare kan u daarbij helpen.
    • Earth icon Digitalisering Met de StruxureWare software wordt de belofte van een gedigitaliseerde onderneming werkelijkheid en hebt u de controle in handen.

    Feiten

    • Default Alternative Text Betere besluitvorming door het ontsluiten van informatie met voorspellende analyse.
    • Blue Graph up icon Organisaties moeten elke mogelijkheid voor efficiëntieverbetering aangrijpen om het hoofd te bieden aan de stijgende vraag naar energie.
    • Default Alternative Text Digitalisering verhoogt uw vermogen om real-timegegevens te zien en erop te reageren, zodat uw productiviteit gemaximaliseerd wordt.
    • Default Alternative Text Het "internet der dingen" kan zorgen voor een beter beheer van bedrijfsmiddelen en zelfhelende netwerken.
    • Blue smart city icon Vanwege verstedelijkingstendensen moeten steden steeds intelligenter worden als ze niet het risico willen lopen om achterop te raken in het mondiale landschap.
    • Blue mobile device icon Bedrijven hertekenen hun klantbetrokkenheidsstrategieën met cloud- en mobiele technologie in het achterhoofd.