Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   EcoStruxure

   Energie-efficiëntie is de sleutel tot uw succes in de toekomst. Ontdek hoe onze geïntegreerde software u in staat stelt om uw bedrijf en procesbeheer te optimaliseren. Ontdek innovatie op alle niveaus.

  • Samenvatting Oplossingen voor de voeding- en drankensector

   Bekijk de video en ontdek hoe wij in uw behoefte aan efficiëntie kunnen voorzien.

  • Hospitaal regio Skane

   De regio Skane in Zweden heeft de ambitieuze doelstelling om tegen 2020 zonder fossiele brandstoffen te werken. Dankzij het energieprestatiecontract van Schneider Electric is men goed op weg om deze doelstelling te realiseren.

  • GreenLys: intelligent partnership voor het intelligente elektriciteitsnet

   In de Franse steden Lyon en Grenoble worden intelligente netoperaties over de gehele elektriciteitstoevoerketen van producenten, distributeurs en verschillende types klanten getest in Greenlys, het eerste demonstratieproject op grote schaal.

   Standaard alternatieve tekst

   Uitdagingen

   De oplossingen voor de energie-uitdaging zijn meervoudig en complex. In de meeste gevallen zijn ze gebaseerd op een sterkere en efficiëntere samenwerking tussen de belangrijkste belanghebbenden: facilitair en veiligheidsmanagers, IT-managers en productiemanagers.
   Collega's aan het werk op een laptop, internet der dingen, duurzaamheidsconsulting.

   De voordelen zijn duidelijk

   De EcoStruxure architectuur brengt de efficiëntie die u verdient