Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • business men in front monitors with Schneider Electric monitoring software, reviewing sustainability reporting, big data analytics.

   StruxureWare™ Building Operation software

   • Davis School District, Utah, VS Bekijk deze les in energie-efficiëntie!

    Schooldistrict maakt de overstap van verouderd gebouwbeheersysteem naar SmartStruxure oplossing. Resultaat: verhoogde efficiëntie en een productieve leeromgeving.

   • Sheraton on the Park, Sydney, Australië

    Luxehotel verbetert energie-efficiëntie met upgrade naar SmartStruxure gebouwbeheersysteem en bespaart 15% energiekosten.

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • GwangHwaMun D-Tower, Seoel, Korea

    SmartStruxure oplossing levert energiebeheer en bewonercomfort in ultramodern torencomplex voor gemengd gebruik (commercieel kantoor- en winkelgebouw).

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • Vox Telecom, Johannesburg, Zuid-Afrika

    Een geïntegreerde oplossing van het ontwerp tot de voltooiing: implementatie van de SmartStruxure oplossing, StruxureWare Power Monitoring, en verlichtingsregeling.

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • Savannah School District, Missouri, VS

    Het upgraden van schoolgebouwen bespaart de gemeenschap geld en de gegarandeerde energiebesparing betaalt het project terug in slechts 15 jaar.

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • Lincoln Property Management, Massachusetts, VS

    Verouderende gebouwen krijgen een verjongingskuur door te kiezen voor SmartStruxure als gebouwbeheersysteem en tegelijk de bestaande investering te beschermen met Schneider Electric.

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • Hoofdkantoor Nederland Schneider Electric

    Schneider Electric realiseert een vermindering van het energieverbruik in zijn gebouw door het implementeren en optimaliseren van moderne energie-efficiënte oplossingen.

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • New South Glasgow Hospital Campus, VK

    Nieuwe voorziening voor kritieke zorg beschikt over een volledig geïntegreerde holistische oplossing met de StruxureWare Building Operation software.

    Meer lezen
    Default Alternative Text
   • RIT Hospitaal, Nigniy Tagil, regio Svedlock, Rusland

    Modern medisch centrum vertrouwt op de SmartStruxure™ oplossing van Schneider Electric in combinatie met producten voor energievoorziening, industrie en video.

    Meer lezen
    Default Alternative Text