• Bank corporate office building

  Bankwezen en financiële dienstverlening

  Onze oplossingen helpen banken en financiële instellingen over de hele wereld om efficiënter, flexibeler en beter verbonden te blijven. Zo houdt u meer tijd over voor zaken die er echt toe doen: het vergroten van de winst en waarde.

  Ontdek ons aanbod
  Financiële managers verkennen digitale technologie

  Uitdagingen

  De financiële sector heeft turbulente tijden gekend. De wereldwijde economische crisis heeft het vertrouwen van klanten en investeerders geschaad. Strengere milieuwetgeving en een betere bescherming van de consument hebben de druk op deze sector verder doen toenemen. Daarnaast vereist de snel ontwikkelende digitale dienstverlening een betrouwbare fysieke infrastructuur. Dit is van essentieel belang om belangrijke diensten te kunnen aanbieden, nieuwe diensten te kunnen toevoegen en concurrerend te kunnen blijven.

  Waarom samenwerken met Schneider Electric?

  • Pictogram Partner Schneider Electric is de wereldwijde specialist in energiebeheer en automatisering Wij begrijpen de unieke noden van onze klanten van financiële diensten en vinden oplossingen om kapitaalverslindende en operationele kosten te verminderen terwijl we het volgende verzekeren: betrouwbaarheid van infrastructuur voor uw digitale transformatie, reductie van de schadelijke emissies en piek energie-efficiëntie, naleving van de regelgeving en bescherming tegen risico's van cybercriminaliteit.
  • Pictogram Prosument Schneider Electric zet zich in voor de ondersteuning van de financiële dienstensector Wij helpen bank- en financiële klanten om duurzame groei te verwezenlijken, het beheren van operationele risico's en het slagen in hun digitale transformatie.
  • Banco ABC Brasil

   Schneider Electric werkt samen met IBM aan een schaalbare en modulaire datacenteroplossing voor Banco ABC Brasil