• Low angle view of a male doctor and a female nurse running in a corridor of a green hospital, Patient safety, hospitals, healthcare solutions

  EPS systeemtest voor noodstroomvoorzieningen in ziekenhuizen

  • Lezen

   • Read more about Schneider Electric solutions

    Automatiseren van de EPS systeemtest voor noodstroomvoorzieningen in ziekenhuizen

    Handmatige tests stellen diverse problemen. Daarom schakelen een groeiend aantal ziekenhuizen over op geautomatiseerde tests van het EPS systeem voor noodstroomvoorzieningen. Deze geautomatiseerde EPSS tests verhogen de betrouwbaarheid dankzij het nauwkeurige monitoren en opslaan van de testparameters. Ze bieden traceerbaarheid in geval van onvoorziene problemen met het EPS systeem of rechtszaken. Het personeel moet deze tests niet meer zelf uitvoeren en kan dus meer tijd besteden aan gezondheidszorg.

    Meer lezen
   • Read more about Schneider Electric solutions

    De toestand van reserve- of noodbatterijen voor stroomvoorziening controleren

    Noodstroomsystemen zijn afhankelijk van batterijen om op het juiste moment stroom te leveren, om een generator te starten of om een UPS te laten werken in geval van een stroomuitval. Verwaarloosde batterijen zijn echter de meest voorkomende reden voor het niet werken van een back-up voeding. Dit document beschrijft hoe geautomatiseerde testsystemen nauwkeurige functionele evaluaties geven over de toestand van de batterij, en hoe dergelijke systemen onnodige storingen voorkomen.

    Meer lezen
   • Read more about Schneider Electric solutions

    Applicatiegids: EPSS rapportering voor gezondheidszorg

    Een applicatiegids die meer details geeft over de manier waarop EPSS testen en rapportering de algemene stroombetrouwbaarheid kunnen verbeteren in de ziekenhuizen.

    Meer lezen