Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • A doctor and two nurses reviewing a patient, healthcare solutions, hospitals

   Power Monitoring voor gezondheidszorg

   Blurred images of two nurses pushing a hospital bed down the hallway, healthcare solutions, hospitals

   Uitdagingen

   Energie is van cruciaal belang voor een veilige en gezonde ziekenhuisomgeving. Onverwachte uitval kan levensbedreigend zijn. Overvloedig energiegebruik stelt uw infrastructuur zwaar op de proef en betekent een financieel risico.
   • Oplossingen

    Onze oplossingen voor stroommonitoring kunnen u helpen om het aantal en de duur van ongeplande stroomonderbrekingen te verminderen, om het energieverbruik te verlagen, om het onderhoud te verbeteren, om de belasting van de belangrijkste apparatuur te optimaliseren en om de aansprakelijkheid te beperken via rapportering en tracking.

   • Meerwaarde

    Verbeteren van de veiligheid van de patiënt en van de financiële prestaties door de optimale werking van het netwerk voor stroomverdeling van uw ziekenhuis te garanderen, door de stroomonderbrekingen te minimaliseren en door de efficiëntie te maximaliseren.

   • Differentiatie

    Schneider Electric is een expert in stroombeheer met jaren van deskundige ervaring in de gezondheidssector. Ons aanbod voor stroommonitoring is specifiek bestemd voor facilities voor gezondheidszorg en voor de teams die deze facilities beheren.

   Voordelen

   • Onscherpe beelden van twee verpleegkundigen die een ziekenhuisbed door een hall duwen, oplossingen voor gezondheidszorg, ziekenhuizen
    Tot 99,999% betrouwbaarheid.
   • Ontvangstbalie ziekenhuis, oplossingen voor gezondheidszorg
    Verbeteren van de naleving van de reglementeringen en beperken van de aansprakelijkheid.