Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • A nurse smiling at the camera as she washes her hands before surgery in hospital, healthcare solutions.

   Insight Solution voor operatiezaal

   Two medical personnels in surgery, healthcare solutions, patient safety, green hospital.

   Uitdagingen

   Betrouwbare elektriciteit is een kritiek punt in een operatiezaal. Vermogensverlies of een echte kortsluiting kan de dood van patiënten veroorzaken. Het medische personeel moet zich natuurlijk concentreren op de heelkundige ingreep en mag zich geen zorgen maken over zaken in verband met apparatuur of infrastructuur.
   Als er toch iets gebeurt, moet u kunnen beschikken over uitgebreide informatie om deze gebeurtenis volledig te kunnen traceren, om de aansprakelijkheid te minimaliseren en om het risico van een herhaling van een gelijkaardige gebeurtenis te beperken.
   • Samenvatting van de oplossing

    De Insight Solution voor operatiezalen van Schneider Electric biedt een veilige stroomvoorziening die de prestaties van de operatiezalen kan verbeteren. Deze oplossing biedt een hoge stroombeschikbaarheid in overeenstemming met de nieuwe normen, en levert een veilige, onafhankelijke stroomvoorziening aan de operatiezaal.  Zowel het ontwerp als de producten zijn volledig in overeenstemming met de eisen voor operatiezalen en zijn volledig getest op hoge betrouwbaarheid.

    De oplossing geeft het onderhouds- en medisch personeel realtime informatie in geval van een elektrisch defect in de operatiezaal. Ze monitort ook de omgeving van de operatiezaal, registreert alle omgevingsgebeurtenissen en data, en kan gepersonaliseerde rapporten leveren om de traceerbaarheid van gebeurtenissen te bewijzen.

    Het systeem levert kritieke informatie aan de juiste persoon en op het juiste moment en is dus van onschatbare waarde voor bedrijfscontinuïteit/rampherstel situaties, en helpt om onderbrekingen en verwarring te beperken. Het aanbod omvat een verdeelkast, een IT systeem met een scheidingstransformator en geïsoleerde monitoring, een automatische noodstroombron en een UPS, met een optionele touchscreen HRP en integratie met het beheersysteem van uw gebouw.

   • Belangrijkste voordeel

    De Insight Solution voor operatiezaal van Schneider Electric verbetert de algemene veiligheid van de patiënt door de beschikbaarheid en de kwaliteit van de stroom in de operatiezalen te garanderen.

   • Over ons

    Schneider Electric is de wereldspecialist in energiebeheer en automatisering, en een belangrijke speler op de bouwmarkt met een grote expertise in energie-oplossingen. Wij bieden een breed gamma van oplossingen voor gezondheidszorg, beheer van gebouwen, stroommanagement, veiligheid en IT. Als leverancier van oplossingen voor volledige systemen en diensten kunnen wij helpen om uw ziekenhuis optimaal te doen functioneren tijdens zijn volledige levenscyclus.

   Voordelen

   • Chirurgen in een operatiezaal van een groen ziekenhuis, veiligheid van de patiënt, oplossingen voor gezondheidszorg.
    • 100% traceerbaarheid van elektrische en omgevingsgebeurtenissen om aansprakelijkheid te minimaliseren
   • Vrouwelijke arts met hoofdlamp ontsmet de handen in het operatiekwartier van een groen ziekenhuis, veiligheid van de patiënt, oplossingen voor de gezondheidszorg.
    • 99,9998% betrouwbaarheid van stroomvoorziening in operatiezalen