Welkom op de website van Schneider Electric

Welkom op onze website.

U kunt een ander land kiezen om beschikbare producten te bekijken of naar onze wereldwijde website gaan voor meer informatie over ons bedrijf.

Een ander land of een andere regio kiezen

  • Default Alternative Text

   Oplossingen voor machinebesturing

   Onze energie-efficiënte, intelligente en gepersonaliseerde machinebesturingsoplossingen maken operationele uitmuntendheid mogelijk in uw bedrijf. Ontdek innovatieve machineautomatisering en besturingssystemen voor uw toepassing.

   Ontdek ons intelligent aanbod
   • Uw partner voor motion control

    Schneider Electric is uw partner voor motion control in uw machinetoepassing. We bieden volledige oplossingen voor motion control met aanpassingen in functie van de klant, engineering en ondersteuning.

   • Italië: Minipack-Torre

    Minipack-Torre gebruikt nu al de NEXT controllers in zijn verpakkingsmachines.

   • Duitsland: Alpha Laser

    Alpha Laser heeft een besturingsoplossing van Schneider Electric gekozen voor een kostenefficiënte lasersnijmachine.

    Maak uw machine klaar voor de toekomst.

    Uitdagingen

    Als u uw concurrentievoordeel wilt behouden, moet u verder kijken dan de traditionele strategieën voor het ontwikkelen van innovatieve, energie-efficiënte machineontwerpen door de vereiste tijd voor het ontwerpen te beperken en door de fabricagekosten te verlagen. Nieuwe technologieën en de evolutie van het menselijke gedrag vragen machines die zich continu aanpassen aan hun bedrijfsomgevingen.
    Technici van Schneider Electric bespreken industriële productie en automatisering

    Oplossingen voor machines en uitrusting

    Uw ondersteuning voor energie-efficiëntie, ontwerp van besturingen, inschrijvings- en specificatieprocessen

    Waarom samenwerken met ons?

    • Icoon intelligent vermogen en motorbesturing De machines van morgen bouwen De machines van morgen zijn intelligenter, veiliger en groener. Ze zijn meer geconnecteerd, flexibeler en efficiënter. Ze gebruiken intelligente producten om preventief onderhoud, een gemakkelijke samenwerking en lagere exploitatiekosten mogelijk te maken.
    • Grafiek icoon Maak uw bedrijf toekomstbestendig De MachineStruxure automatiseringsoplossing van Schneider Electric helpt u om sneller intelligentere machines en uitrustingen te bouwen, en om uw bedrijf efficiënter, winstgevender en duurzamer te maken.